Traži se inženjer, kuhar, a potrebno i više armirača u Njemačkoj…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta.  Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju: Samostalni stručni saradnik za pravna lica– Odjel za analizu i odobravanje kreditnih rizika, Sektor upravljanja kreditnim rizikom, Centrala/Sarajevo.

Od vas očekujemo: VSS, ekonomskog smjera, minimalno 3 godine radnog iskustva u bankarskom poslovanju sa posebnim fokusom na poslovanje sa pravnim licima. Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanje finansijske analize i procjene boniteta preduzeća. Poželjno iskustvo u analizi boniteta regionalnih vlasti i jedinica lokalne samouprave, aktivno poznavanje rada na računaru (MS Office), aktivno poznavanje engleskog jezika – u govoru i pismu.

Opširnije pronađite OVDJE

Resursni centar za vode i okoliš „Una Consulting“ d.o.o. Bihać raspisuje konkurs za popunu sljedećih radnih mjesta: Diplomirani inženjer tehnologije (m/ž) – Bihać. Opis posla: učešće u projektiranju postrojenja za prečišćavanje vode za piće, učešće u projektiranju postrojenja za prečišćavanje sanitarnih (fekalnih) i oboriskih voda, pružanje konsultantskih usluga u vezi upravljanja otpadnim muljem sa postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.  Neophodne kvalifikacije: Univerzitetska diploma (četvorogodišnji/petogodišnji studij–240/300 ECTS bodova), Biotehnološki, biotehnički ili prehrambeno biotehnološki fakulteti, smjer biotehnologija, bioprocesno inženjerstvo ili hemijsko inženjerstvo (hemijskoprocesno inženjerstvo), odlično poznavanje engleskog jezika, odlično poznavanje rada na računalu (MS Office).

Opširnije pronađite OVDJE

Tvrtka Vexo d.o.o. dugi niz godina uspješno posluje na području SR Njemačke u segmentu visokogradnje. Radi povećanja obima posla na našim gradilištima u SR Njemačkoj, tražimo djelatnike za sljedeća radnja mjesta: Armirač. Opis posla: rad u visokogradnji na grubim građevinskim radovima (Roh bau), rad sa sistemskom gotovom ili klasičnom oplatom. Stručna sprema: NKV, PKV, KV, VKV. Plaća:
Od 1600 do 2400 EUR (na bazi 200 odrađenih sati)

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći: Oglas za prijem u radni odnos: Kreditni službenik – Opština Trebinje. GLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

Opširnije pronađite OVDJE

Zavolovšek Matevž s.p. zapošljava kuhara. Opis posla i uslovi: koji je samostalan i zna radit na svim pozicijama u kuhinji, održava red i čistoću, ima smisla za sastav menija, zna osnove HACCAP, dobar kako timski i kao samostalan radnik, u interesu nam je da ostanete duže vrijeme, minimum jedna godina, minimalna neto plaća 1200€ za 180 sati.

Opširnije pronađite OVDJE