Traže se tajni kupci, trgovci, kreditni službenici…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

DEKRA Arbeit BH d.o.o. je kompanija osnovana od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta.Tražimo odgovorne i angažovane osobe za rad na poziciji: Tajni kupac (m/ž) – Bosna i Hercegovina. Tajni kupac je osoba koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža što se događa na prodajnim mjestima (supermarketi, banke, auto saloni, benzinske pumpe itd.). Nakon obavljene kupovine tajni kupac ispunjava upitnik i na objektivan način ocjenjuje situaciju koja se dogodila tokom kupovine. Uslovi: poznavanje rada na računaru (svakodnevni pristup mailu), minimalno SSS, organiziranost, odgovornost i tačnost, dobre opažačke vještine, posjedovanje automobila i mobilnost, nije nužno za sve projekte.

Opširnije pronađite OVDJE

U skladu sa ukazanim potrebama, Bellissima d.o.o., prvi bh. brend u oblasti modne industrije, raspisuje sljedeći KONKURS za popunjavanje radnog mjesta u prodajnom objektu u TUZLI: Trgovac. Opis radnog mjesta: prijem robe u radnju, briga o robi, briga o enterijeru i izlogu prodajnog objekta, arhiviranje računa, uredno vođenje trgovačke knjige.

Opširnije pronađite OVDJE

KONZUM BH – Radi jačanja našeg uspješnog tima u Velikoj Kladuši pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju:POSLOVOĐA (m/ž). Odgovorni ste za: odvijanje svih procesa u prodavnici u skladu sa procedurama, standardima i poslovnoj politici firme, ostvarivanje zadanih parametara poslovanja prodavnice, organiziranje i rad svih djelatnika u prodavnici. Od Vas očekujemo: SSS, VŠS, VSS, obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje ključnih procesa rada u maloprodaji, iskustvo u rukovođenju timom.

Opširnije pronađite OVDJE

Ukoliko ste vesela i dinamična osoba sa izraženim prodajnim sposobnostima, volite dekorativne kućne stvari i tražite posao u kojem ćete moći da izrazite Vaše profesionalne sposobnosti, prijavite se na radno mjesto: Prodavač/ica, VIŠE IZVRŠILACA u ENGLISH HOME radnji u Sarajevu. Od kandidata očekujemo: minimalnu SSS; najmanje 1. godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima; poznavanje jednog stranog jezika ( Engleski ), poznavanje rada na računaru, poznavanje procesa dostave

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći oglas za prijem u radni odnos na poziciji: Kreditni službenik – Cazin. GLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti). USLOVI ZA PRIJAVU: BiH državljanstvo, VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, poželjno iskustvo na poslovima prodaje, poznavanje MS office paketa.

Opširnije pronađite OVDJE