Pogledajte ko zapošljava: Traže se likvidatori, prodavači, stručni saradnici…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Likvidator- oblast osobnih osiguranja u Procjeni i likvidaciji šteta. Kvalifikacije: VSS ili VŠS društvenog ili medicinskog smjera, poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u osiguranju, sklonost timskom radu i spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje, izražene organizacijske i komunikacijske vještine, poznavanje rada na računaru i engleskog jezika. Odgovornosti: obrada i rješavanje odštetnih zahtjeva iz oblasti osobnih osiguranja (osiguranje od nezgode, životno osiguranje, zdravstveno osiguranje), pregled i analiza dokumentacije u postupku obrade odštetnih zahtjeva, te donošenje odluka iz svog djelokruga, komunikacija sa klijentima, ljekarima cenzorima i koordinacija aktivnosti sa javnim institucijama.

Opširnije pronađite  OVDJE

ARK Company d.o.o. Sarajevo je kompanija koja se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih proizvoda i ekskluzivni je zastupnik eminentnih inostranih proizvođača, te konstantno teži pronalasku kvalitetnih kadrova sa kojima će unaprjeđivati obostrani poslovni uspjeh. Ukoliko ste odličan organizator, imate razvijene komunikacijske vještine i uživate u komunikaciji, onda bi ovo mogao biti posao za Vas. Ako uz to volite dinamičan posao koji pruža stalne izazove, a istovremeno pruža rad u pozitivnoj radnoj atmosferi, onda bi ARK Company mogao biti Prava kompanija za Vas. Pozivamo Vas da se prijavite za poziciju: Stručni saradnik (3 izvršioca) za teritoriju Bihaća, Mostara i Tuzle. Glavni radni zadatak: kontinuirane posjete farmaceutima i promocija dodataka prehrani/proizvoda iz našeg asortimana. Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su: SSS/VŠS, prednost imaju kandidati medicinske struke; vozačka dozvola B kategorije; posjedovanje sopstvenog automobila.

Opširnije pronađite OVDJE

Babić pekara d.o.o., jedna je od vodećih firmi u pekarskoj industriji u Dalmaciji, s tradicijom dužom od 50 godina. Grupacija Babić ima preko 800 radnika, zaposlenih u tri proizvodna pogona (Split, Dubrovnik i Korčula) i 80 maloprodajnih jedinica. Zbog daljnjeg razvoja poslovanja tražimo kandidate koji će svojim znanjem, iskustvom i željom za napredovanjem pridonijeti daljnjem razvoju našega tima, pridružite nam se na slijedećim pozicijama: Prodavač (m/ž) (više izvršitelja, mjesto rada: Split, Dubrovnik). Opis posla: komunikacija i posluživanje kupaca, rad na blagajni. Od Vas očekujemo: KV/SSS, ljubaznost u komunikaciji

Opširnije pronađite OVDJE

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta. Za potrebe našeg klijenta kompanije LTH Metalni lijev, koja se oslanja na tradicionalno industrijsko okruženje zajedno s jakom sinergijom unutar grupacije koja nudi široki asortiman gotovih proizvoda, tražimo odgovorne i angažovane osobe na poziciji: Radnik na strojnoj obradi (m/ž). Područje rada: Benkovac, Hrvatska. Opis posla: pokretanje i posluživanje CNC strojeva u proizvodnji, rad u skladu s tehnološkim postupkom, nadzor i praćenje proizvodnog procesa.

Opširnije pronađite OVDJE

Lactalis BH d.o.o. Gradačac objavljuje javni natječaj za radna mjesta ASISTENT PRODAJE VELIKIM KUPCIMA (m/ž) – 1 izvršilac Sarajevo. Odgovornosti i zadaci:  implementacija prodajne politike prema kupcima, dogovaranje marketinških aktivnosti sa kupcima u svrhu unapređenja prodaje, analiziranje prodajnih rezultata, vođenje baze podataka i izvještavanje, predviđanje i simulacija prodajnih rezultata.

Profesionalno iskustvo i znanja: VSS, VŠS, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE