Tesla otvara prvi prodajni salon u Hrvatskoj

0

Elon Musk u Zagrebu otvara prvi prodajni salon. Nakon što je u novembru prošle godine Tesla Motors otvorio prvi pop-up store, odnosno izložbeni salon, u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mallu, sad će otvoriti i prvi prodajni salon.

Američka kompanija o tome zasad nije objavila nikakve informacije. Međutim, u salonskom prostoru u sklopu nekad najvišeg nebodera u Zagrebu užurbano se radi, a na lokaciji se nalaze i dvije nove Tesline punionice i njegov poster, piše Jutarnji list.

Saša Cvetojević, vlasnik prvog Tesla vozila u Hrvatskoj i najbolje upućeni u poslovanje američkog proizvođača električnih vozila potvrdio je za Jutarnji tu informaciju.

– Tačno je da Tesla Motors planira otvoriti uskoro prvu trgovinu u Hrvatskoj, i to u Zagrepčanci u Zagrebu. Poster je već na zidu, ispred su postavljena 2 punjača, radovi na unutrašnjem uređenju su u punom jeku i po svemu sudeći prva trgovina Tesle u Hrvatskoj mogla bi biti otvorena krajem septembra, odnosno početkom oktobra – kaže Cvetojević.

On ističe da Tesla Motors planira u Hrvatskoj izgraditi kompletnu infrastrukturu koju ima u drugim državama.

Prije novembra, kad je Tesla Motors otvorio pop-up store u Zagrebu, najbliži prodajni ured kompanija je imala u Ljubljani.