Tek lansirali prvi bh. moped, a već imaju novi proizvod

0

Kompanija Cromex Prijedor, koja je nedavno proizvela prvi domaći motocikl, već ima novi projekat. Riječ je o javnom toaletu od inoxa koji će biti predstavljen 10. maja, a koji je pogodan za domaće i strano tržište.

– Radi se o anti vandal modelu javnih toaleta. Rađeni su od najkvalitetnijeg inoxa. Prodavaćemo ih pojedinačno kao muški, ženski i unisex za invalide, ili kao cjelinu. U slučaju cjeline uz toalete dolazi i manja prostorija u koju se može odložiti pribor za čišćenje – kazala je za BiznisInfo portparol kompanije Alma Ćirkić.

Proizvod je pogodan i za domaće i inostrano tržište. Idealan je za gradove, autoputeve, izletišta, nacionalni parkove I sl.

– Predstavićemo ga zvanično na prezentaciji u krugu firme 10. maja  gdje očekujemo poslovne saradnike i prijatelje firme – kazala nam je Ćirkić.

Inače, Cromex trenutno zapošljava 60 radnika. Projekti nabavke novog kombinovanog lasera LC5 za rezanje pločevina i cijevi, kao i projekti proizvodnje motocikala i toaleta, otvorili su novih 20 radnih mjesta.

Kada je riječ o mopedu Torini, Ćirkić kaže da je interes tržišta ogroman.

– Trenutno nam je fokus na širenju distributivne mreže u Evropi i otvaranju prodajnih salona. U narednih par dana očekuje nas, recimo, otvaranje salona u Holandiji – navodi naša sagovornica.

Autor: BiznisInfo