Svečano otvorena dva prodajna mjesta BH Telecoma u Sarajevu

0

Uz prisustvo velikog broja zvaničnika i gostiju, te članova rukovodstva BH Telecoma, danas su otvoreni BH Telecom centar u Bingo City Centru i prodajno mjesto u prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Novi BH Telecom centar Bingo nalazi se u ulici Džemala Bijedića 160 i građanima sarajevske općine Novi Grad osigurat će veću dostupnost usluga, uređaja i terminalne opreme iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma i partnera.

Prilikom otvaranja ovog Telecom centra, generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman je izjavio da će BH Telecom i dalje kontinuirano raditi na postizanju izvrsnosti u upravljanju korisničkim iskustvom i najavio u narednom periodu otvaranje savremenih show-room centara u najvećim gradovima u BiH.

Iskoristio je priliku da najavi posebnu tehnološku aktivnost, pripremu BH Telecoma za izgradnju jedinstvenog tehnološkog poligona za Smart City projekte. Pri tome je pozvao korisnike da prate stalne aktivnosti, popuste i druge akcije BH Telecoma.

Direktor Direkcije Sarajevo Faruk Selmanović je istakao da je BH Telecom tokom proteklih 30 godina investirao vrlo značajna sredstva kako bi korisnicima omogućio pristup najsavremenijim telekomunikacijskim uslugama. Istakao je da će BH Telecom nastaviti širiti svoju prodajnu mrežu, kako bi svoju ponudu još više približio korisnicima.

– Raduje nas što je jedno od strateških opredjeljenja BH Telecoma da svoje prodajno mjesto otvori i na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, gdje će svojim korisnicima, radnicima aerodroma i svim partnerima koji ovdje posluju biti omogućen lakši i brži pristup uslugama BH Telecoma – istakao je Alen Bajić, generalni direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo.