Šta vaš omiljeni karmin govori o vama?

0

Svaka od nas ima omiljeni karmin koji voli da nosi svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama. Ipak, nijansa ruža koju najčešće biramo govori ponešto i o našem karakteru. Evo koja su značenja najpopularnijih nijansi karmina.

Crveni karmin Ukoliko se često odlučujete za klasičan crveni karmin, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani looku koji asocira na stari Holivud. Sličan princip važi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite sa ljudima koje poznajete od djetinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga!

“Nude” karmin Ukoliko volite da na usnama nosite “nude” nijansu, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate da nosite upadljive i jarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primjer uzmite Kim Kardashian, koja je poznata po ovakvom looku, i sve je jasno

Jarkoružičasti karmin Možda bi neko rekao da je vaš izbor, po pitanju make-upa, nezreo, ali vi ne marite mnogo za ovakve opaske. Ukoliko se vi prijatno osjećate sa takvim karminom na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvijek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se da javno iskažete svoje stavove. Samo tako nastavite!

Karmin u nijansi višnje Usne u boji višnje taman su dovoljno egzotične i cool koliko je neophodno. Nesporno ste chic i na račun svog izgleda dobijate komplimente na svakom koraku. To na druge može da djeluje zastrašujuće i da im smeta, ali to je neodvojivi dio vaše ličnosti.

Svijetloroza karmin Kada je o vašoj beauty rutini riječ, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvijek izgledate baš onako kako bi trebalo u datoj prilici…i mnoge djevojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore!