Schüco Demo Truck Tour 16. septembra u Srebreniku

0

Herceg d.o.o. iz Srebrenika predstavlja potvrdu uspješnog poslovanja čija je tradicija duga 36 godina.

Firma koja je osnovana 1983. godine kao zanatska radionica braće Herceg, danas je izrasla u najvećeg proizvođača PVC i Alu stolarije u Bosni i Hercegovini. Veliko radno iskustvo i vrhunski kvalitet proizvoda prepoznali su domaći i inostrani kupci podjednako, te preko 16 godina uspješno izvoze stolariju u zemlje Evropske unije, pa i šire.

U partnerstvu sa firmom AluKönigStahl, oficijelnim zastupnikom za Schüco sisteme za prozore i vrata, organizuju jednodnevni dogođaj u kojem će svi posjetioci imati priliku da se upoznaju sa novim premium proizvodima u sklopu europske turneje Schüco Demo Truck-a.

Pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju prezentaciji noviteta koja će se održati 16. septembra u Srebreniku na parking prostoru firme Herceg doo.

„Bila bi nam velika čast ugostiti Vas i upoznati s najnovijim proizvodima i tehničkim rješenjima, te Vas informisati i savjetovati kroz različite sisteme u našem Schüco Demo Truck-u“, navode iz kompanije.

Za posjetioce će biti organizovan i obilazak proizvodnih pogona firme Herceg doo, kako bi mogli uživo vidjeti proces proizvodnje ovih visoko-kvalitetnih prozora i vrata, a nakon toga slijedi i prigodna zakuska.

Svi zainteresovani svoj dolazak mogu potvrditi do četvrtka, 12. septembra 2019. na e-mail adresu mirza.salihovic@dooherceg.ba.