Ruski Mere otvara prvi megamarket u Srbiji

0

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji, u Leskovcu.

Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlika niske cijene, prenosi Rešetka.rs.

– Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par mjeseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih metara i bit će to prvi megamere u Srbiji. Karakteriše nas paletna prodaja i u posljednjih godinu dana dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se diljem zemlje adaptira i priprema još dosta objekata – kaže menadžer razvoja Marko Jezdimirović.

Mere market u Leskovcu smješten je u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki, prenio je SEEbiz.

– Politika naše kuće je da se ne gradi, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa današnjim partnerima – naveo je Jezdimirović.

– Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj mjeri prehrambenih proizvoda. Imamo, međutim, uvijek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država – dodaje Jezdimirović.

Market u Leskovcu imaće i veliki parking prostor.

Mere već posluje u Srbiji ali ovo će biti prvi objekat ove vrste.