Regeneracija širi poslovanje u Srbiju i Crnu Goru

0

Kompanija Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nastavlja sa razvojem svog poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i zemljama regije. Iz kompanije su najavili da vrlo brzo počinju sa radom podružnice kompanije u Srbiji i Crnoj Gori.

“Na ovaj način, pokazujemo da nastavljamo održivo i uspješno širenje poslovanja vodeće bh. kompanije iz oblasti proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema“, navode iz kompanije.  

Kompanija Regeneracija d.o.o. posluje od 2005. godine i u ovom periodu izrasla je u lidera na tržištu BiH, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti.

Posebno su ponosni što su vlastitim proizvodima učestvovali u izgradnji velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, ali i regije. Time, kako kažu, pokazuju da je u Bosni i Hercegovini moguće razvijati proizvodnju koja će biti konkurentna najvećim evropskim i svjetskim kompanijama iz ove branše.

“Od početka smo bili posvećeni cilju da u BiH razvijemo proizvodnju materijala i opreme koja ispunjava najoštrije standarde kada je u pitanju kvalitet, ali i zaštita okoliša. U tom pravcu Regeneracija će nastaviti svoje poslovanje, jer uistinu vjerujemo da svi moramo biti prijatelji okoliša, kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu. Naši proizvodi garantiraju kvalitet materijala, te su osmišljeni da unaprijede kvalitet životne sredine”, saopćeno je iz kompanije. 

Agencije