Radnike traže telekomunikacijska kompanija, osiguravajuća kuća, pekara…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

TELINEA d.o.o. firma koja se bavi sa pružanjem telekomunikacijskih usluga (internet, televizija i fiksna telefonija) raspisuje KONKURS za poziciju MONTER TELEKOMUNIKACIJSKE OPREME. Odgovornosti: Kabliranje, montaža antenskih nosača i opreme, rad na visini, instalacija, montaža Wireless telekomunikacijske opreme UBIQUITY NETWORKS i drugih telekomunikacijskih uređaja po potrebi, održavanje postojećih korisnika na terenu, realizacija dnevnih radnih naloga i završavanje istih po prethodnom planu, efikasno, kvalitetno i brzo odrađivanje radnih naloga ili zadatake, dežurstva na sedmičnom nivou.

Opširnije pronađite OVDJE

Grupacija DON DON je lider u oblasti pekarstva u regionu i posluje u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, a u planu su dalja širenja na strana tržišta. Da bi opravdali poverenje naših potrošača, redovno pratimo svetske trendove, koji nam koriste kao inspiracija u razvoju novih proizvoda i usluga. Mi konstantno ulažemo u naše objekte i najsavremenijom opremom, kao i inovativnim pristupom držimo korak sa evropskim i svetskim proizvođačima. Ako želite da postanete deo našeg tima upravo za našu proizvodnu jedinicu u Hrvatskoj tražimo nove zaposlenike, koje želite raditi u pekarskoj proizvodnji i spremni ste na preseljenje u Hrvatsku: Radnik u pekarskoj proizvodnji.
Uslovi: kvalifikacija ili srednja stručna sprema prehrambenog ili tehničkog smjera, odgovoran pristup poslu, spremnost na smenski rad.

Opširnije pronađite OVDJE

MGV Gradnja“ d.o.o. Zavidovići sa sjedištem u ulici Tvornička b.b. raspisuje  OGLAS za prijem u radni odnos: Komercijalista. Potrebne kvalifikacije: poželjno radno iskustvo u prodaji, ali nije eliminatorno, komunikativnost i izražene pregovaračke vještine, samostalnost u izvršavanju poslova, poznavanje rada na računaru (MS Office).

Opširnije pronađite OVDJE

Kao jedna od vodećih mikrokreditnih fondacija u Bosni i Hercegovini, Mikrokreditna fondacija SUNRISE pruža priliku ambicioznim ljudima za rad u dinamičnom i stimulativnom okruženju u kojem se vrednuje i cijeni znanje, poštenje i talenat. S ciljem podrške razvoju i jačanju pozicije na tržištu Mikrokreditna fondacija SUNRISE raspisuje: OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS Kreditni službenik.  Posao  podrazumijeva: promoviranje kreditnih proizvoda i MKF Sunrise u sredini u kojoj djeluje; ostvarivanje kontakta sa potencijalnim klijentima, radi odobravanja, isplate, kontrole namjenskog korištenja sredstava kredita i praćenja uredne otplate kredita; vršenje procjene kreditne sposobnosti i podobnosti podnosioca zahtjeva za kredit radi mogućnosti odobravanja kredita;

Opširnije pronađite OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Saradnik za podršku. Kvalifikacije: visoka ili viša stručna sprema, minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobre komunikacijske vještine i spremnost na timski rad, izražene organizacijske sposobnosti, poznavanje rada na računaru i služenje informacionim tehnologijama, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE