PSIHOLOŠKI TEST: Otkrijte kojoj grupi ljudi pripadate

0

I dalje nije do kraja dokučeno kako naš mozak funkcioniše, ali postoje zanimljivi psihološki testovi na osnovu kojih naučnici zaključuju kako razmišljamo i kakvi smo po prirodi.

U odnosu na to šta na sljedećoj fotografiji na prvi pogled vidite, starog gospodina ili mladu damu oni su okarakterisali dvije grupe ljudi. Pronađite kojoj vi pripadate!

dama

STARIJI GOSPODIN

Ukoliko ste prvo ugledali starijeg gospodina, smireni ste i odani. Djelujete pouzdano i vrijedno poštovanja. Rođeni ste lider i uvijek prvo dobro izvagate prije nego što bilo šta odlučite. Volite i da druge usmjeravate u dobrom pravcu.

U ostvarenju ciljeva idete korak po korak i niste plahoviti. Ipak, nerijetko ste sumnjičavi što izaziva stres, pa bi trebalo da se opustite.

MLADA DAMA

Ukoliko ste na slici prvo ugledali mladu damu, vi prosto plijenite dobrim vibracijama! Sve vas zanima, sve biste da naučite, ali prilično ste impulsivni. Najbolje se osjećate u dobrom društvu i darežljivi ste. Pravi ste realista, sa obje moge na zemlji. Otvoreni ste, komunikativni i uvijek spremni da idete dalje. Porodica i prijatelji su vam najveća podrška.