Prozor-Rama: Potpisan Ugovor za izgradnju kružnog toka

0

Ugovor u vrijednosti od 214.658,82 KM, za izgradnju kružnog toka na križanju ulica Kralja Tomislava i Dive Grabovčeve u općini Prozor-Rama, potpisali su danas načelnik te općine Jozo Ivančević i direktor firme “Putovi” d.o.o Grude, koja je izvođač radova.

Ivančević je u izjavi za Fenu kazao kako taj kružni tok financira u potpusnosti općina Prozor-Rama, te kako je to drugi kružni tok koji će njihova općina u ovoj godini dobiti, a sve s ciljem bolje putne komunikacije, lakšeg i sigurnijeg prometovanja kroz sam grad.

– Realiziranjem projekta, odnosno izgradnjom kružnog toka bit će finalizirana izgradnja spomenutih ulica, a nastavit će se s daljnjim uređivanjem drugih gradskih i prigradskih ulica – kazao je Ivančević.

Ivančević je naglasio kako su prošli tjedan raspisali natječaj za izgradnju vodoopskrbe za još dva prigradska naselja.

– Prošli tjedan smo raspisali natječaj za izgradnju vodoopskrbe prigradskih naselja Gmići i Paljike-Borovnica, a procijenjena vrijednost je 2.600.000,00 KM, tako da nas u ovoj godini očekuje mnogo projekata kako u samom gradu Proz-Rami, tako i u našim jednako bitnim prigradskim naseljima – naglasio je Ivančević.