Provjerite šta se nudi na tržištu rada ove sedmice

0

Najbolji poslovi sedmice: Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 290 radnika koji rade u 65 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći oglas za prijem u radni odnos na poziciji: Kreditni službenik (Čapljina, Kiseljak, Cazin, Prnjavor).

GLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

USLOVI ZA PRIJAVU: BiH državljanstvo, poželjno VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, poželjno iskustvo na poslovima prodaje, poznavanje MS office paketa, da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada.

Opširnije pronađite OVDJE

MBA Centar d.o.o. Sarajevo, na adresi Hasana Meržanovića 3 u Vogošći (Proizvodni pogon Društva) raspisuje KONKURS za prijem radnika na radno mjesto: Rukovodilac maloprodajnih objekata (m/ž).

Opis posla: planiranje, organizacija, vođenje i nadzor radne aktivnosti osoblja u maloprodajnim objektima, organizuje i koordinira radom zaposlenih u maloprodajama, pregovaranje sa dobavljačima i kupcima, predlaganje nabavke opreme, daje prijedloge za stimulaciju i destimulaciju unutar odjela za koji je odgovoran. Uslovi: SSS ili VSS, sklonost timskom radu, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima najmanje 1 godinu.

Opširnije pronađite OVDJE

Zlatno Srce d.o.o. Sarajevo raspisuje KONKURS za prijem radnika na radno mjesto: Mašinski inžinjer na održavanju mašina u proizvodnji(m/ž).

Opis posla: održavanje svih vrsta mašinskih proizvoda i postrojenja, mašinske opreme i alata, te kontrola, nadzor i ostali poslovi u vezi sa njihovom upotrebom i održavanjem, sačinjavanje prijedloga organizacije, plana i upravljanje poslova na održavanju mašina iz proizvodnog procesa, održavanje svih objekata u vlasništvu Društva, prostora, instalacija i inventara, te kontrola, nadzor i ostali poslovi u vezi sa njihovom upotrebom i održavanjem. Uslovi: VSS elektro-mašinskog smjera, sklonost timskom radu, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima najmanje 1 godinu.

Opširnije pronađite OVDJE

KONZUM BH – U cilju jačanja našeg tima u Ljubuškom pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: PRODAVAČ (m/ž) – više izvršitelja.

Odgovorni ste za: preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, te provjeru stanja i kvalitete artikala, usluživanje kupaca i pomaganje pri izboru, te prodaji i obračunu robe, osiguravanje čistoće, urednosti i higijensko-zdravstvene ispravnosti namirnica, uređaja i radnih prostorija. Od Vas očekujemo: SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, spremnost na dinamičan rad.

Opširnije pronađite OVDJE

MIKRA objavljuje otvoreni K O N K U R S Mikrokreditni Promoter (Kreditni službenik) – 1 Izvršilac za regiju Novi Grad – Kostajnica.

Posao podrazumijeva: promotivne aktivnosti i prezentiranje uslova i prednosti mikrokredita MKF Mikra u regiji Novi Grad – Kostajnica, svakodnevni obilazak terena, kontaktiranje novih klijenata i održavanje mreže postojećih klijenata (naši klijenti su: mali poduzetnici u djelatnostima poljoprivede, stročarstva, voćarstva, zanatstva, ugostiteljstva, trgovine i sl.), izrada kreditnih analiza, praćenje otplate tokom trajanja kreditnog odnosa, izvještavanje o trendovima i karakterističnim pojavama na svom terenu.

Kandidati trebaju ispunjavati slijedeće uslove: komunikativnost i ubjedljivost u prezentacijskom nastupu, spremnost za svakodnevni rad na terenu, iskustvo u radu sa malim poduzetnicima u prigradskim i ruralnim područjima, prebivalište na području regije Novi Grad, poznavanje ljudi i lokalnih zbivanja u regiji Novi Grad – Kostajnica, vozačka dozvola, aktivan vozač.

Opširnije pronađite OVDJE