PRODAJE SE UKLETA LUTKA: Samo je nosite ŠTO DALJE

0

Nije rijetkost da se na internetu pojave zanimljivi oglasi, a novi hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj postaje jedan u kojem se prodaje stara lutka.
Vlasnik je odlučio da je se riješi jer je, kako tvrdi, ukleta.

Prodaje je za simboličnih 100 kuna, a budući da je naveo kako prednost imaju kupci van Hrvatske i daleko od Zagreba, čini se kako mu je stvarno utjerala strah u kosti.

Oglas prenosimo u cijelosti.

– Prodajem oko 100 godina (možda i stariju) lutku, besprijekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, sa originalnom odjećom. Navodno je izuzetno vrijedna, ali ne želim da je imam više u svojoj blizini. Držao sam je u podrumu u kutiji jer su psi stalno lajali na nju, a tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao da spavamo. U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uvjerili. Već sam je dva puta bio poklonio, ali oba puta mi je bila vraćena jer su se ljudi bojali da budu u njenoj blizini. Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sjedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena. Jednom smo pozvali sveštenika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poprskao svetom vodicom i počeo da moli, pa je brzo izurio iz kuće, poslije čega nam se više nije javljao. Sve nam je to vrlo stresno, pa sam odlučio da je prodam za simboličnu cijenu od 100 kuna. Zamjene ne dolaze u obzir. Prednost imaju kupci van HR ili daleko od Samobora i Zagreba”.