ProCredit Bank objavila poziv za izražavanje interesa za najam uredskog prostora

0

ProCredit Bank je objavila poziv za izražavanje interesa o najmu uredskog prostora u zgradi na adresi ulica Franca Lehara bb, 71.000 Sarajevo.

Zgrada se nalazi u popularnom poslovnom okruženju na Marijin dvoru, a u neposrednoj blizini BH Telecoma, preko puta Američke ambasade. Zgrada je vrlo  reprezentativna, građena upravo za potrebe uredskih  / kancelarijskih poslova, a sve prostorije se čuvaju 24 sata dnevno od strane profesionalne zaštitarske agencije.

Zgrada  posjeduje i vlastiti parking. Za biznise koji pridaju značaja i utjecaju njihovih poslovnih operacija na društvo i okoliš, bitna će biti i činjenica da su značajni resursi investirani kako bi zgrada zadovoljila najviše ekološke standarde, a o čemu svjedoči i certifikat ISO 14001:2015. S time u vezi, ispred zgrade instalirani su solarni paneli, a instaliran je i punjač za električne automobile.

Za najam su namijenjena tri sprata zgrade ukupne kvadrature 540 m2 sa sljedećim karakteristikama:

  • Dva sprata pojedinačne kvadrature 200 m2
  • Jedan sprat kvadrature 140 m2

U kvadraturu nisu uračunati dodatni prostori poput balkona. Također, moguć je najam manjih jedinica.

Ukoliko ste zainteresirani da svoje predstavništvo ili ured dovedete u atraktivnu poslovnu sredinu, obratite se slanjem e-maila na nabavka@procreditbank.ba ili pozivom na broj 061/439-616.

U ProCredit Bank rado će Vam ponuditi kafu i pokazati navedeni prostor.

Inače, ProCredit Bank je razvoju orjentisana komercijalna banka. Nudi odlične usluge svojim klijentima, malim i srednjim preduzećima, te stanovništvu koje želi štediti i koristiti elektronske kanale za obavljanje bankarskih transakcija.

U poslovanju se vodi osnovnim principima: cijenimo transparentnost u komunikaciji sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo minimizirati uticaj na okoliš, te nudimo usluge zasnovane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.

Jedini dioničar banke je njemački ProCredit Holding iza kojeg stoje renomirana svjetska imena poput fondacije DOEN, KfW i IFC (dio grupacije Svjetske banke). Više na www.procreditbank.ba.