ProCredit Bank: Akcijska kamatna stopa od 2,55% za štednju na 24 mjeseca

0

Povodom otvaranja poslovnice

ProCredit Banka je, zbog velikog interesa klijenata, odlučila nastaviti sa jedinstvenom ponudom štednje za stanovništvo. Posvećenost odgovornom i sigurnom bankarstvu čini ovu banku njemačkih korijena idealnim izborom za sve one koji žele pametnom štednjom osigurati svoju budućnost.

Ovo je izvrsna prilika za donošenje mudre finansijske odluke i odličan način kako novac i vrijeme uposliti da rade za nas i u našu korist. ProCredit Bank nudi moderan pristup štednji, kao i  jednostavnost i sigurnost vašeg novca. Uz online pristup, intuitivnu mobilnu aplikaciju i opcije personalizovanja računa, vaša štednja postaje prilagođena savremenom životnom stilu. Ponuda ProCredit Bank uključuje atraktivnu kamatnu stopu od 2,55% na štednju oročenu na 24 mjeseca (nominalna kamatna stopa NKS je jednaka efektivnoj kamatnoj stopi – EKS). Ova kamatna stopa omogućava stabilan i siguran rast vašeg novca tokom tog perioda. Sigurnost štednje je jedan od ključnih principa ProCredit Banke, uz adekvatnu zaštitu u svakom trenutku, pa je to jedna briga manje i jedan razlog više da se odlučite za ovu banku.

Iskoristite ovu ponudu do 30.06.2024. godine i investirajte u sigurnu, mirnu budućnost sa ProCredit Bank.

Savjetnici ProCredit Bank će klijentima pomoći od trenutka odluke o štednji pa sve do završetka cijelog procesa. Putem web stranice, kanala na društvenim mrežama Facebook i Instagram ili besplatnim pozivom na broj 080 020 040 možete potražiti više informacija i već danas osigurati rast ušteđevine uz odlične uslove.