Prevent Interior predstavio novu uslugu – dizajn i uređenje interijera

0

U prostorijama Prevent Labsa, jučer je predstavljena nova usluga Prevent Grupacije koja je odraz slogana Next to you, i na najbolji način prikazuje blizinu i dostupnost proizvoda ove Grupacije na domaćem tržištu.

Naime, Prevent Interior, članica Prevent Grupacije, koja djeluje u segmentu namještaja, uvodi novi koncept usluge koji se zasniva na uređenju interijera. Ova kompanija osim prodajne mreže nudi kompletna rješenja i visokokvalitetne proizvode iz područja dizajna interijera.

Prevent Interior u mogućnosti je ponuditi kompletno rješenje dizajna i opremanja poslovnog prostora ili stambenog objekta na način koji je estetski i funkcionalno uravnotežen neovisno o tome koji stil preferirate, navode iz kompanije.

Pored stručnih savjeta i konsultacija akcenat je i na širokoj paleti materijala koje ova kompanija pruža. Kao odraz vertikalne integracije Grupacije, Prevent Interior svojim kupcima nudi izradu tapaciranog namještaja po mjeri sa mogućnošću odabira visokokvalitetnih materijala, tekstila i kože iz vlastite proizvodnje.

Druženje je bilo prilika da se predstavi i nova linija namještaja brenda Interior by Prevent koja prati posljednje trendove i odražava visoke standard u proizvodnji.  Pored predstavljanja ponude, ovaj prostor će koristiti i za susrete stručnjaka iz oblasti dizajna i i arhitekture te  razmjenu ideja i afirmaciju ove oblasti u BiH. 

Izložbeni salon Prevent Interiora nalazi se na adresi Alije Isakovića br.1 a zakazivanje termina sa arhitektom moguće je putem web stranice www.preventinterior.ba