Prestižne nagrade za Vinariju Podrum Vukoje 1982

0

Na 35-tom proglašenju najmenadžera i najkompanije Bosne i Hercegovine, Vinarija Podrumi Vukoje 1982 osvojila nove prestižne nagrade.

U organizaciji Nezavisne agencije evropskog udruženja menadžera, direkcija za izbor najmenadžera Bosne i Hercegovine, Jugoistočne i sredne Evrope, najviše priznanje „Najmenadžer i najkompanija Bosne i Hercegovine 2016- godinu“, za sjajne menadžerske domete, izvanredno poslovanje, kontinuiranu modernizaciju i vrhunski kvalitet proizvoda i usluga – lider u proizvodnji kvalitetnih vina i Najbrend Bosne i Hercegovine proglašena je  kompanija Podrumi Vukoje 1982.

Ceremonija je održana 15. decembra u Banskom dvoru u Banja Luci a ovu posebnu nagradu uručio je Lars –Gunnar Wigemark, šef delegacije Evropske Unije i specijalni predstavnik EU.

Direktor kompanije Podrumi Vukoje 1982, Radovan Vukoje  je proglašen i Najmenadžerom godine i protekle decenije.

– Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda kontinuiranog kvaliteta naših najboljih vina čije je grožđe uzgajano na lokalitetima Trebinja, a sama prerada vršena uz brižnu pažnju tima kojim rukovodim, a sve u cilju mog proizvodnog mota koji glasi ” Kamen je duša moje zemlje – moja zemlja je duša moga vina”. Svaka  nagrada je nama dodatni motiv za dalje bavljenje našim autohtonim sortama i prikazivanje svih specifičnosti koje Trebinjski kraj i region Istočne Hercegovine, kao jednistveno podneblje, može da ponudi  – izjavio je Radovan Vukoje direktor Vinarije Podrumi Vukoje 1982.

Prestižne nagrade uručene Vinariji Podrumi Vukoje 1982 nastavljaju kontinuitet prepoznavanja vrhunskih kvaliteta naših vina a naša vinarija opravdava svoju titulu najbolje vinarije jugoistočne Evrope i lidera i vinskoj industriji Bosne i Hercegovine.