Potpuno opremljeni i funkcionalni: Na prodaju poslovni prostori kompanije Centrum Trade

0

Centrum Trade, renomirana kompanija iz Banjaluke, stavila je na prodaju svoje bivše poslovne jedinice pružajući izvanrednu priliku svima koji traže visokokvalitetne prostore za rad. Potpuno opremljeni i funkcionalni, prostori su spremni za useljenje, a jedino na šta čekaju su novi vlasnici.

Poslovanje Centrum Trade kompanije traje već gotovo 30 godina, a temelji se na partnerskoj relaciji i uspješnoj poslovnoj saradnji sa preko 200 domaćih i evropskih brendova.

Nakon otvorenja Centrum Parka u novembru 2021. godine, ovaj poslovno-prodajni kompleks probudio je velika očekivanja zakupaca te je danas veliki dio poslovnih prostora popunjen. Međutim, usljed stalnog širenja, kompanija je nekadašnje vlastite formate odlučila staviti na raspolaganje novim vlasnicima.

Riječ je o dobro održavanim poslovnim prostorima kvadratura od 400 do 3.500 m2, koji su kompletno opremljeni i upotrebljivi za bilo koju trgovačku, logističku ili djelatnost na području proizvodnje.

Prostori osiguravaju profesionalan radni ambijent, prilagođen da podrži raznovrsne aktivnosti. Fleksibilni su u pogledu prilagođavanja potrebama kupaca i mogu poslužiti njihovim specifičnim zahtjevima i željama, a što je najvažnije – odmah su dostupni za useljenje.

Jedan od ključnih aduta ovih poslovnih prostora je njihova lokacija. Nalaze se u Kozarskoj Dubici, Banjoj Luci, Kotor Varoš te Gradišci, na “raskrsnici” puteva, omogućavaju povezan pristup sa ključnim poslovnim područjima kako u susjednim zemljama, tako i sa ostatkom Evrope.

Bez obzira na vrstu industrije ili djelatnosti, ovi poslovni prostori pružaju optimalan okvir za razvoj poslovanja, zbog čega je ulaganje u njih izuzetna prilika.

Dodatne informacije, kao i pregled dostupnih poslovnih prostora, pronađite OVDJE.

Kontaktirajte ih i putem mail adrese branko@centrumtrade.com ili na broj telefona +387 65 896 422.