Poslovne žene Republike Srpske na Klubu visokih peta

0

U poznatom Banjalučkom restoranu Citadela održan je Bisnode Klub Visokih peta, na kojem su se ovoga puta družile žene iz svih sfera poslovnog okruženja Republike Srpske – predstavnice velikih i malih kompanija, poduzetnica i institucija u službi privrede.

Klub Visokih peta je platforma namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju, a banjalučki susret Kluba analitička bonitetna kuća Bisnode BH je organizovala u saradnji sa firmom Prijedorčanka AD Prijedor i restoranom Citadela, Banjaluka.

Prisutne dame imale su priliku upoznati Ljiljanu Vukelić, kao izvršnu direktoricu Prijedorčanke AD, koja je ekskluzivno za ovu priliku organizovala degustaciju nove linije voćnih likera, i kao članicu Business Club Banja Luka o čijim aktivnostima je također govorila.

”Zaista sam ponosna što sam bila uključena u dio organizacije prvog Kluba Visokih Peta u Banja Luci. Jako sam zadovoljna odazivom koji smo imali, ovo je bio predivan skup. Hvala svim damama koje su odlučile da prezentuju svoje organizacije i da nas počaste divnim motivacijskim pričama ali i raznovrsnim poklonima”, izjavila je Ljiljana Vukelić i dodala: ”Prednost ovakvih okupljanja je što se spajaju na jednom mjestu uspješne žene iz različitih branši u rasponima od makro do velikih organizacija, koje mogu razgovarati o poslu i iskustvima u neobaveznoj, opuštenoj pozitivnoj atmosferi.”

Aktivnosti Privredne komore RS kao podršku ženama u biznisu u RS predstavila je Jelena Rodić, o prednostima Premium Gazprom brenda, govorila je Miljana Sladojević, nakon čega je Dragana Popara, direktorica proizvodnje Krajinaklas predstavila ovu kompaniju i omogućila prisutnima da se zaslade Manjinim delicijama.

Snježana Vasković iz Avon BH, predstavila je novu vegansku kolekciju za njegu lica ali i inspirisala dame Kluba da budu odgovorne prema sebi i društveno odgovorne, kad su u pitanju aktivnosti kakva je borba protiv raka dojke i borba protiv svih oblika nasilja u porodici.

Na Klubu su svoje kompanije predstavile i Vesna Krminac, direktorica kompanije ITD Marketing, te Dušana Tanasić, vlasnica centra za komplementarnu medicinu Tussilago.

Posebno inspirativne su bile poduzetničke priče vlasnica brenda prirodne kozmetike i aromaterapije Mirela&Milica, Mirele Roguljić Kovačević i Tijane Štrkić, vlasnice brenda Nakit Za Poneti.

Iako ugodno druženje u motivirajućoj atmosferi punoj pozitivne energije, Bisnode Klub Visokih peta je, prije svega, poslovni networking event, čiji je cilj steći korisne poslovne kontakte koji će unaprijediti poslovanje.

Stoga je Bisnode Speeed networking bio uvod u nastavak druženja novih poznanstava žena sposobnih da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve.

BISNODE BH pripada grupaciji Bisnode, vodećem evropskom ponuđaču poslovnih informacija I analitičkih rješenja, s asjedištem u Švedskoj, koja zapošljava 2100 ljudi u 19 zemalja Europe. Bisnode pruža podršku kompanijama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja I upravljanja odnosa s postojećima, zahvaljujući integrisanim i kvalitetnim podacima, na osnovu kojih razvijamo platforme za donošenje odluka koje će pomoći kompanijama da automatizuju svoje poslovne procese i donose odluke na osnovu podataka. Bisnode je najveći partner kompanije Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućavamo informacije o više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja svijeta.