Poslovi u BiH i Sloveniji: Zapošljavaju JYSK, GMC Kovi, Sparkasse…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

JYSK traži predanog Voditelja prodavaonice. Jeste li spremni dati 100% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo. Vi donosite predanost i …imate zabilježeno iskustvo u stvaranju izvrsnih prodajnih rezultata sa svojim timom, imate zabilježeno iskustvo u vođenju i razvijanju tima te stvaranju izvrsnih talenata, pružate vrhunsku uslugu

Opširnije pronađite OVDJE

GMC Kovi sa sjedištem u Sloveniji, je respektabilna kompanija prepoznatljiva u cijelom svijetu po svom profesionalnom pristupu i stručnosti u montažama visokoregalnih automatiziranih skladišta. U cilju osnaživanja svog tima raspisujemo oglas na poziciju: ELEKTRIČAR- Slovenija-Kamnik. Opis poslova:
Trasiranje i polaganje električnih instalacija, dijagnostika kvarova i verifikacija ispravnosti instalacija, praćenje i izgradnja električnih instalacija, rad na automatskim i visokoreglanim skladištima, rad na visini, rad na zadacima poslova električara, spremnost na stalno putovanje. Nudimo: stalni radni odnos u inostranstvu, plaćen prevoz i smještaj u inostranstvu, stimulativna zarada i redovna plata.

Opširnije pronađite OVDJE

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta.  Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju SISTEM ADMINISTRATOR Odjel sistemske podrške, Direkcija IT/Org – Centrala. Od vas očekujemo: Višegodišnje iskustvo u administraciji ključnih komponenti infrastrukture informacionih sistema: Network (LAN, WAN, Intranet, Internet), Operating systems (Windows, Linux),Active Directory.

Opširnije pronađite OVDJE

„APARTHOTEL CENTAR“ SARAJEVO  zapošljava:  Recepcioner. Vaši zadaci su: -check in – check out gostiju, vođenje evidencije gostiju, regulisanje slobodnih mjesta na booking i sličnim sajtovima, komunikacija i druženje sa gostima, upoznavanje gostiju sa događajima i turističkim sadržajima u gradu
-ostali zadaci po nalogu nadređenih.  Od kandidata očekujemo: najmanje srednju stručnu spremu, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pisanju, položen vozački ispit B kategorije( vožnja sa iskustvom) , poznavanje rada na računaru (MS Office, posebno Excel), komunikativnost, susretljivost, ljubaznost i poslovnost.

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći oglas za prijem u radni odnos: Kreditni službenik.GLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti). USLOVI ZA PRIJAVU: BiH državljanstvo, poželjno VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, poželjno iskustvo na poslovima prodaje, poznavanje MS office paketa, da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da kandidat poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,, organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

Opširnije pronađite OVDJE