Posebna Addiko rođendanska ponuda

0

Rata 95 KM, za kredit od 5000 KM i Addiko Mastercard kreditna kartica – bez godišnje članarine

Addiko Bank Sarajevo slavi svoj 5. rođendan 31. oktobra, što je i dan od kada je Addiko brend i zvanično prisutan na bh. tržištu.

Ove godine, sa željom da rođendan proslavi i sa postojećim ali i svim novim klijentima, banka je pripremila posebnu rođendansku ponudu.

Svi zainteresovani, u okviru nove Addiko rođendanske ponude, koja će važiti u periodu od 18.10. do 14.11.2021. godine, mogu ugovoriti kredit u iznosu do 5.000 KM, na period otplate od 5 godina, uz veoma atraktivnu mjesečnu ratu od 95 KM.

Za ugovoreni kredit, klijenti ne plaćaju troškove obrade, a uz ovu posebnu kreditnu ponudu, klijenti mogu ugovoriti i Addiko Mastercard kreditnu karticu – bez godišnje članarine.

„Kad Addiko slavi, svi su na dobitku! Naš peti rođendan obilježavamo promotivnom akcijom za naše potencijalne i postojeće klijente, kojima smo omogućili ugovaranje veoma atraktivnog kredita. Period rođendanskog slavlja smo produžili na gotovo mjesec dana, kako bismo što većem broju klijenata omogućili da iskoriste priliku za ovu posebnu rođendansku ponudu”, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela Upravljanja proizvodima i dodao da Addiko Bank Sarajevo kontinuirano klijentima omogućava dodatne pogodnosti za korištenje proizvoda i usluga banke.

Zainteresovani mogu aplicirati u najbližoj Addiko poslovnici, pozivom Addiko kontakt centra na broj 033 866 666 ili putem digitalne platforme – apliciranja putem web stranice Addiko webKredita, kao i putem usluge Addiko mKredit – dostupne za korisnike usluge mobilnog bankarstva. Više informacija potražite na www.addiko-fbih.ba