Plaćajte VISA karticama ASA Banke i osvojite vikend za dvoje u Etno selu Čardaci

0

Kao domaća vodeća banka, ASA Banka kontinuirano pronalazi način da svaku vašu kupovinu pretvori u jedinstvenu mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom VISA, početkom godine pokrenula je nagradnu igru “Plaćaj i osvoji” koja traje do kraja ove godine. Vikend za dvoje u Etno selu Čardaci mogu osvojiti svi klijenti ASA Banke koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše plaćanje bilo kojom VISA karticom sa minimalnim iznosom od 50 KM.

„Kao dio naše inicijative za podršku turizmu i promociju kulturne baštine, u saradnji sa partnerom VISA odabrali smo vikend odmor za dvoje u domaćem ambijentu prelijepog Etno sela Čardaci. Čestitamo dosadašnjim dobitnicima i pozivamo naše klijente da nastave plaćati VISA karticama. Obzirom da svaki mjesec nagrađujemo 16 klijenata vjerujemo da je ova nagradna igra izuzetno popularna među našim klijentima, a mi se veselimo što možemo podržati turizam i istovremeno nagraditi naše vjerne klijente.“, izjavili su iz ASA Banke.

VISA kreditne kartice nude izuzetne pogodnosti, kao što su kupovina roba i plaćanje usluga u zemlji i inostranstvu bez naknade, beskontaktno brzo obavljanje manjih novčanih transakcija i plaćanje svih drugih troškova za koje je potreban sitan novac, besplatno podizanje gotovine na više od 220 bankomata ASA Banke i članica BH Mreže bankomata širom BiH, te kupovina roba i plaćanje usluga u zemlji i inostranstvu bez naknade.

Etno selo Čardaci nalazi se u predivnom planinskom području i predstavlja idealno mjesto za bijeg od svakodnevnih briga i stresa. Nagrada uključuje boravak u autentičnoj drvenoj kući u selu, uz prekrasan pogled na okolne planine, kao i priliku za upoznavanje s tradicionalnim načinom života.

Nagradna igra “Plaćaj i osvoji” traje do 31. decembra 2023. godine, a svaki mjesec bit će izvučeno 16 sretnih dobitnika, a imena dobitnika će biti objavljena na web stranici Banke.

Pravila nagradne igre i više informacije pronađite na web stranici ASA Banke kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram.