Pavlović banka: Nema mjesta panici, novac klijenata siguran

0

Uprava Pavlović banke u Bijeljini poručila je svojim klijentima da budu spokojni jer je banka likvidna i finansijski apsolutno stabilna.

“Trebalo bi da bude jasno svima da jedan kredit o kojem se toliko priča nije, niti može biti upitan i presudan za banku, ali očigledno je da ogroman uticaj i zabludu uzrokuju političke provokacije i pojedini mediji naklonjeni istim”, ocjenjuje generalni direktor Pavlović banke Ružica Janković.

Kao primjer za to navodi i informaciju da je većinski vlasnik banke Slobodan Pavlović navodno bio u dvočasovnom bjekstvu i kaže da je to apsolutno netačno.

“Lično sam bila sve vrijeme sa Pavlovićem koji je od jutarnjih časova bio na telefonskoj komunikaciji sa istražnim organima i krenuo svakako u Sarajevo, u prostorije SIPA, po dogovoru”, kaže Jankovićeva.

Ona navodi da to mogu potvrditi čelni ljudi SIPA i izražava žaljenje što nisu još juče to učinili jer bi se time smanjio prostor ili izbjegle nepotrebne spekulacije.

“Ovo je treći ili četvrti put za godinu dana kako se naši klijenti dovode u zabludu oko poslovanja banke te vođeni time dolaze ili upućuju se u banku da podižu novac”, navodi se u saopštenju Pavlović banke.

Uprava banke ističe da novac njihovih klijenata nije ništa manje siguran nego u drugim bankama koje rade i djeluju na prostoru BiH.

“Pozivam naše cijenjene klijente da ne nasjedaju na netačne i zlonamjerne informacije koje svjesno ili nesvjesno imaju za cilj da destabilizuju Pavlović banku koja je, opet ističem, finansijski stabilna”, poručila je direktor Pavlović banke Ružica Janković.