Otvorene prijave za 4. generaciju Ženske Mentorske Mreže: Prilika za 50 mladih žena na početku karijere

0

Danas je zvanično je otvoren četvrti ciklus mentorskog programa pod nazivom Ženska Mentorska Mreža namijenjenog mladim poslovnim ženama.

Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BiH, organizatori programa, najavili su atraktivan i pažljivo osmišljen program i ove godine, s fokusom na osnaživanje žena i jačanje njihove uloge u poslovnom svijetu. Kroz Žensku Mentorsku Mrežu mlade poslovne žene imaju priliku ostvariti lični i profesionalni napredak na samom početku karijere kroz treninge i mentorsku podršku iskusnih menadžerica.

Prijave su otvorene do 8.4.2024. godine, a mogućnost učešća imaju fakultetski obrazovane, zaposlene žene sa minimalno godinu dana radnog iskustva kao i sa iskazanom željom za napredovanjem i visokoj motivaciji za učenje.

„Sa zadovoljstvom mogu reći da Ženska Mentorska Mreža, kao inicijativa i program podrške, motivacije i inspiracije mladim poslovnim ženama, živi svoju priču već četvrti ciklus zaredom. Radujem se što ćemo ponovo imati priliku okupiti mlade i uspješne žene koje žele napredovati u svojoj karijeri, iz različitih oblasti i profesija, i što ćemo sa njima kroz mentorstvo podijeliti iskustva, savjete i naše resurse. Ženska Mentorska Mreža omogućava i mentorinama i mentoricama da kroz kontakt, razmjenu informacija i podršku uspješno sarađuju i teže ostvarenju zajedničkog cilja – olakšanju karijernog razvoja mladih žena„ ističe  Sanela Pašić, članica NO Addiko Bank Sarajevo i jedna od osnivačica projekta.

„Kroz prethodna tri ciklusa Ženske Mentorske Mreže imali smo privilegiju pružiti podršku više od 150 mladih dama iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Sada, na pragu četvrtog ciklusa, iznimno sam ponosna što cijeli program postaje simbol želje za napretkom i ostvarivanjem ciljeva, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Naša predanost ostaje nepromijenjena, te je cilj da i u ovom ciklusu s jednakim entuzijazmom ispunimo očekivanja 50 novih učesnica“ kaže Sabina Softić, direktorica Deloitte Bosna i Hercegovina i jedna od osnivačica projekta.

Više informacija o učešću u program potražite na OVOM LINKU.