Otvorena radna mjesta u Tuzli i Sarajevu

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata. Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada. Sva vrata otvaramo zajedno. Naše ime i naš tim stoje uz nas. Prodajni savjetnik – Tuzla. Vaše kvalifikacije: iskustvo u prodaji, poželjno u finansijskim institucijama, minimalno srednja stručna sprema, izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje rada na računalu. Vaše odgovornosti: prodaja proizvoda osiguranja pravnim i fizičkim licima, briga i unapređenje poslovnog odnosa sa klijentima, koordinacija i nadzor svih poslovnih aktivnosti sa klijentima.

Opširnije pronađite OVDJE

Kreis BH je distributerska kuća sa centralom u Baselu/Švicarska koja je na BH tržištu prisutna od 1998. godine. Trenutno je Kreis BH distributer poznatih brendova: “Fast”, “Franca”, “Mlinotest”, “Cosby”,”Natura”,“Naturel”,”Fresh bombone”,”Dardanel”,”Res Kom”,”Ulker”, “Burcu”,”Bo Vaping”,”Vito”. Za našu firmu tražimo osobu za popunu sljedećeg radnog mjesta: REFERENT ZA SKLADIŠNE POSLOVE I OTPREMU ROBE – Sarajevo. Tražimo osobu sa srednjom školom i radnim iskustvom od minimalno 1 godine na istim ili sličnim poslovima. Organiziran i analitičan pristup radu, fleksibilnost, temeljitost i odgovornost, osobine su potrebne za uspješno obavljanje navedenih poslova.

Opširnije pronađite OVDJE

Jeste li spremni pridružiti se brzorastućoj outsourcing kompaniji koja nudi razne mogućnosti rasta? Uspjeh Silver Bell Group započeo je prije 7 godina, a danas njegov lokalni tim broji više od 400 ljudi.

Naše kolege svakodnevno su u kontaktu sa ljudima iz preko 25 različitih nacija i kultura i komuniciraju na više od 10 različitih jezika. U saradnji sa našim klijentom, tražimo saradnika za odnose s klijentima koji će se pridružiti našem timu u Sarajevu koji govori njemački jezik. Saradnik za odnose s klijentima – njemački jezik. Mjesto rada: Sarajevo. Nakon završetka treninga vaše svakodnevne aktivnosti bit će: Analiza tržišta, kontaktiranje potencijalnih klijenata i prezentacija usluga kompanije, razumijevanje potreba postojećih klijenata i postupanje prema njima u skladu sa pravilima kompanije, izražavanje entuzijazma i samopouzdanja u svakodnevnoj komunikaciji, saradnja s prodajnim timom na akviziciji novih klijenata i sudjelovanju u prodajnom procesu, posvećenost zadovoljstvu kupca, stalno poboljšavanje prodajnih procesa, dostavljanje redovnih izvješća o prodajnim aktivnostima.

Od vas očekujemo: dobre komunikacijske vještine, profesionalni odnos prema vašim zadacima, motivacija za rad u dinamičnom okruženju, volja za učenjem novih vještina i razvoj vaših profesionalnih vještina, dobre organizacijske sposobnosti

Opširnije pronađite OVDJE

Best & Team d.o.o. Sarajevo je firma sa 12 godina iskustva i rada a broji preko 150 zasposlenih, koja slijedi svoje ciljeve, pokazuje ljudskost, međusobno povjerenje i cijeni rad svojih uposlenika koji dugoročno grade svoju budućnost i uživaju u svojim pogodnostima.
Posebno smo ponosni, što baš u ovim vremenima uzrokovanim COVID – 19 virusom uživamo u povrenju naših partnera kao i uposlenika. Sve zaštitne mjere i propise smo uvrstili u naše svakodnevno poslovanje i omogućili tako siguran rad našem osoblju.

Naši najveći projekti su obrada podataka i podrška kupcima modnih kuća, koje su jedne od najpoznatijih širom Njemačke i Evrope. Prednost je u tome što možete birati između više modnih kuća i projekata gdje imate mogućnost napredovanja, većih satnica, bonusa i mnogih drugih pogodnosti.

Zbog nastale pandemije Covid 19 posebno smo uložili napore i trud gdje smo našim uposlenicima pokusali dočarati atmosferu “kao kod kuće“, gdje se nadamo da smo i uspjeli kako vizuelno tako i našim odnosom sa uposlenicima. Jedan dio uposlenika trenutno radi od kuće “homeoffice” a drugi dio je u našim prostorijama, gdje svakako svakodnevno dolaze “kao u svoju kuću” gdje obavljaju svoj redovan rad. Kundenbetreuung / Kundenservice (m/f) mjesto rada: Sarajevo Za pozicije na mjestima Kundenbetreuung / Kundenservice nudimo: fleksibilna radna vremena kao i odabir slobodnih dana, fiksne plate plus provizije, napredovanje i usavršavanje, što utiče na povećanje plate, pozitivnu i opuštenu radnu atmosferu, prijava naravno od prvog radnog dana, posebni bonusi i premije za vaše zalaganje, trud i rad.

Opširnije pronađite OVDJE

SOS Dječija sela dio su Internacionalne organizacije SOS Children's Villages koja o djeci bez roditeljskog staranja brine u 136 zemlje već  72godina. U Bosni i Hercegovini 214 djece i mladih odrasta u Dječijim selima u Gračanici i Sarajevu. Kroz Program jačanja porodica na šestlokacija,  kao  i  Edukativne  programe  poput  Programa  za  mlade  i  drugih  programa,  SOS  podržava  rast  i  razvoj  883  djece  i  612  porodice.Stvarajući porodice za djecu u nevolji i pomažući im da izgrade svoju budućnost, SOS Dječija sela BiH zalažu se da svako dijete ima porodicu iraste uz ljubav, poštovanje i sigurnost.

DEKRA Arbeit BH oglašava poziciju: SOS predstavnik na terenu (m/ž) Mjesto rada: Sarajevo koji će predstavljati SOS Dječija sela BiH i informisati širu javnost o radu Organizacije, te će kroz svoje aktivnosti uključiti što veći broj građanau plemenitu misiju podrške djeci i mladima. SOS predstavnici će kroz profesionalan odnos i lični entuzijazam kontinuirano širiti mrežu podrškei doprinijeti da svako dijete ima porodicu i raste uz ljubav, poštovanje i sigurnost. Potrebno je da dijelite vrijednosti hrabrosti, pouzdanosti, povjerenja i odgovornosti za koju se zalaže Organizacija, te da u srcu nosite ideju dasvako dijete ima pravo na ljubav i porodicu. Ukoliko smatrate da ste: motivirani, njegujete pozitivan životni stav i opredjeljenost za humanitarni rad, spremni na rad na SOS punktu u tržnim centrima i drugim lokacijama radi promoviranja ideje SOS Dječijih sela, otvoreni ste prema ljudima i uživate u komunikaciji i interakciji, jasno komunicirate svoje ideje.

Opširnije pronađite OVDJE