Otvorena radna mjesta u Sarajevu i Bihaću, zapošljavaju i slovenačke kompanije

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

KING ICT jedan je od najvećih regionalnih sistem integratora, koji svojim korisnicima nudi kompletna informatička i poslovna rješenja. KING ICT svojim partnerima nudi usluge savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja informacijsko-komunikacijskih sistema te edukacije za njihovo korištenje. Kompanija KING ICT prisutna je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2006. godine, a na hrvatskom ICT tržištu posluje od 1998. godine, kao jedna od članica M SAN grupacije.

U cilju osnaživanja svog tima raspisuju oglas za poziciju: PROGRAMER / DEVELOPER (m/ž) Mjesto rada: Sarajevo, više izvršilaca. Zadaci: Razvoj softverskih sistema,p rikupljanje, definisanje i dokumentovanje projektnih zahtjeva na radionicama sa klijentom. Uslovi: VSS informatičkog ili srodnog područja, minimalno 2 godine aktivnog iskustva u razvoju web baziranih sistema, prethodno iskustvo u radu sa MS SQL Serverom i poznavanje rada sa relacionim bazama podataka

Opširnije pronađite OVDJE

Lactalis BH d.o.o. Gradačac objavljuje javni natječaj za radno mjesto SKLADIŠNI RADNIK (m/ž) Bihać .
Odgovornosti i zadaci: utovar i istovar robe i ambalaže, smještanje robe na odgovarajuće mjesto, ovisno o režimu čuvanja i roku trajanja, održavanje čistoće i reda u cjelokupnom skladišnom prostoru. Profesionalno iskustvo i znanja: SSS, poželjno je iskustvo na poslovima skladištenja robe, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Firma Sara d.o.o. Brod usljed proširenja poslovnih aktivnosti, raspisuje konkurs za radno mjesto:
Logističar. Obaveze: rukovodi procesom nabave, skladištenja i otpreme proizvoda, rukovodi grupom od deset zaposlenika, izrađuje izvještaje o poslovnim aktivnostima, daje prijedloge za unapređenje poslovnih aktivnosti. Potrebna znanja i vještine: radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, SSS, poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

Trgotur  d.o.o. je porodična firma. U Sloveniji je to prva, a i najveća eksterna firma, koja radi sa ljudskim resursima. Dugogodišnje iskustvo i specijalizirano osoblje sa širokim znanjem na jednom mjestu pružaju strateške prednosti i poslovnu efikasnost. Eksterni rad sa zaposlenima pružamo za više od 50 slovenačkih kompanija. Na jednom mestu pružamo sve kadrovske usluge, savjetovanje za posao, razvoj radnika i obračun zarade. Tražimo kandidate za zapošljavanje u pouzdanim, odgovornim i uspješnim kompanijama u Sloveniji. Kandidati koji će se prijaviti za oglas za posao biće vođeni kroz proces selekcije, a odabrani kandidati biće regrutovani direktno u preduzeće koje traži takve radnike. Postupak za dobijanje radne dozvole i vize je besplatan za kandidate – sve troškove snosi kompanija. Tražimo i zapošljavamo početnike (bez radnog iskustva), kao i iskusne radnike iz oblasti ugostiteljstva. Za više kompanija u Sloveniji tražimo kandidate zanimanja: KUHAR/POMOĆNI KUHAR (m/ž). Opis rada: priprema radnog mjesta, sirovina, kuhanje i priprema hrane za različite obroke u restoranima, hotelima, seoskom turizmu,  briga o uređenom radnom okruženju, planiranje i praćenje zaliha i pravovremeno izveštavanje nadređenih za obezbeđivanja tekućeg rada-sirovina. Nudimo: zapošljavanje za 12 meseci, uz redovnu mjesečnu isplatu, regulisanu radnu dozvolu i viza, zdravstveno osiguranje zaposlenog i mogućnosti osiguranja članova porodice, uređeni smještaj u blizini kompanije, rad u dvije ili tri izmjene (u zavisnosti od poslodavca),

Opširnije pronađite OVDJE

International Delivery System – Zdrava sredina predstavlja društvo koje je specijalizovano u oblasti usluga DDD-a. Za potrebe svoga poslovanja i daljnje ekspanzije Društvo raspisuje sljedeći OGLAS ZA POPUNU RADNIH MJESTA: Sanitarni tehničar ili diplmoirani inžinjer. Mjesto rada: Sarajevo. Opis posla:
poslovi dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije; ostali poslovi prema zahtjevu nadređenih. Od Vas očekujemo: položen stručni ispit; posjedovanje licence za rad; vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE