Otvorena radna mjesta: Traže se menadžeri, radnici, inžinjeri…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Postanite dio velike UNIQA porodice i pridružite nam se na poziciji Menadžer za razvoj korporativnog poslovanja i affinity-Sarajevo. Vaše kvalifikacije: Visoka stručna sprema, prodajno iskustvo u radu sa korporativnim klijentima u finansijskom sektoru (osiguranje, bankarstvo), izvrsne komunikacijske i organizacijske sposobnosti, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje engleskog jezika i rada na računaru. Vaše odgovornosti: realizacija plana prodaje, uspostavljanje kontakata sa klijentima iz poslovnog domena, te obavljanje prodajnih razgovora, oržavanje i unapredenje poslovnog odnosa sa postojećim i novim eksternim partnerima, te razvijanje poslovnog odnosa sa affinity partnerima.

Opširnije pronađite OVDJE

Dekra Agencija – Helios BH d.o.o. je generalni i ekskluzivni uvoznik proizvoda iz segmenta dekorative, autoreparature, ljepila i profesionalne zaštite podova Helios Grupe, i lider u prodaji boja, lakova i autolakova, te industrijskih premaza na tržištu BiH.

Za potrebe našeg klijenta Helios d.o.o. oglašavamo poziciju: Radnik u skladištu (m/ž) 
Područje rada: Mostar (BiH)
. Opis posla: manipulativne radnje s robom unutar skladišta, odlaganje robe nakon prijema, prikupljanje robe prema narudžbi kupca, pakiranje robe za otpremu

Potrebna znanje i vještine: dobrodošle su prijave svih kandidata koji imaju NKV, KV ili SSS, poželjno iskustvo rada u skladištu

Opširnije pronađite OVDJE

Zbog povećanog obima poslovnih aktivnosti i proširenja tržišta „INZA” d.o.o. Sarajevo, kao dio regionalne grupe, sa sjedištem u ulici Vitomira Lukića 12a, 71000 Sarajevo, r a s p i s u j e:
K O N K U R S za prijem radnika u radni odnos za poziciju: Inženjer elektrotehnike smjer Elektroenergetika. USLOVI:  VSS-Elektrotehnički fakultet, smjer Elektroenergetika, 240 ECTS bodova, diploma, radno iskustvo dokazano na poslovima u struci – minimalno 3 godine, poznavanje rada na računaru, položen stručni ispit (poželjno). TRAŽENE OSOBINE: Sposobnost ispunjavanja više radnih zadataka istovremeno u zadatim vremenskim rokovima sa minimalnim nadzorom i dodatnom stručnom pomoći.

Opširnije pronađite OVDJE

Nova smo Internet prodavnica na području BiH i imamo za cilj ponuditi nove i kvalitetne proizvode na tržištu, te osigurati vrhunsko iskustvo sigurne online kupovine našim kupcima. Kvalitetno! Povoljno! Sigurno! Na Majmun.ba! Ukoliko Vam rad u brzorastućem, dinamičnom i digitalnom okruženju zvuči zanimljivo, a internet trgovinu vidite kao budućnost koja je već sada tu, pridružite se našem timu na poziciji: SPECIJALISTA ZA DIGITALNI MARKETING I ONLINE PRODAJU (m/ž)- mjesto rada Sarajevo. Zadaci i odgovornosti:  kreiranje i implementacija strategije brenda s ciljem širenja izloženosti i prepoznatljivosti, kao i tržišnog udjela Brenda, planiranje, razvoj i implementacija digitalnih marketing strategija i objava na društvenim mrežama-od ideje do analize, praćenje kretanje tržišta i donošenje prijedloga za usklađivanje prodaje s potrebama i prilikama na tržištu. Vaš profil i osobine:  minimum 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje trendova i alata digitalnog marketinga, aktivno korištenje (barem) osnovnih analitičkih alata: Google Analytics, Google AdWords, Facebook Ads Manager, analitički pristup i proaktivna usmjerenost ka cilju (ROI, KPI's), iskustvo u samostalnom vođenju kampanja i razvoju brenda.

Opširnije pronađite OVDJE

Prevent Step Bugojno, članica Prevent Grupacije zapošljava 175 uposlenika i dnevno proizvodi blizu 1740 komada obuće. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje obuće poznatih modnih brendova. Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost naših kadrova, u savremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda je ono što nas čini Vašim pravim izborom. Pozivamo zainteresovane kandidate da se prijave na oglas za radna mjesta: Radnik na sporednoj operaciji (m/ž). Uslovi: NKV, KV ili SSS, zainteresovanost i volja za učenjem rada u proizvodnji obuće, prednost imaju kandidati sa osnovnim poznavanjem šivanja. Mogu se javiti i osobe bez radnog iskustva jer smo osigurali obuku za novozaposlene. Od kandidata očekujemo: visok stepen savjesnosti i predanosti poslu, organiziranost, komunikativnost i timski rad, sistematičnost i analitičnost, spremnost za dodatno školovanje, obučavanje i usavršavanje

Opširnije pronađite OVDJE