Otvorena nova NIS Petrol pumpa u Prnjavoru

0

Kompanija G Petrol, zavisno društvo NIS-a, nastavila je sa razvojem maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini i pustila u rad savremenu benzinsku stanicu NIS Petrol u Prnjavoru, u Ulici Magistralni put bb.

Ovaj moderni objekat izgrađen je u skladu sa najstrožim tehničkim i ekološkim standardima, a na novoj benzinskoj stanici biće angažovano devetoro novozaposlenih.

U želji da izađe u susret potrebama potrošača, G Petrol je objekat u Prnjavoru opremio modernom opremom, dok su kupcima 24 sata dnevno na raspolaganju vrhunska goriva i širok izbor proizvoda dopunskog asortimana.

Pored standardnih derivata evro pet kvaliteta, potrošačima će biti na raspolaganju vrhunska G-Drive goriva i tečni naftni gas.

Ljubitelji kafe mogu da uživaju u napicima vrhunskog kvaliteta, prepoznatljivog  brenda Drive Cafe. 

NIS Petrol maloprodajni objekat u Prnjavoru je 38. benzinska stanica kojom u BiH upravlja G Petrol. Od toga 11 stanica za snabdijevanje gorivom je u NIS Petrol brendu, dok ostalih 27 pripada premijum brendu benzinskih stanica GAZPROM.

Svi maloprodajni objekti kompanije G Petrol su usmjereni  na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunskih usluga savremenim potrošačima, rečeno je iz kompanije.