Otvorena nova Konzum prodavnica u Sarajevu

0

Konzum je danas u sarajevskom naselju Švrakino selo na adresi Avde Hodžića 1 otvorio svoju novu prodavnicu.

Radi se o prodajnom objektu manje kvadrature  prilagođenom obavljanju svakodnevne  kupovine sa ponudom svježih i kvalitetnih prehrambenih proizvoda te odabranom ponudom neprehrambenih proizvoda po super cijenama.

„Prodajni objekat koji smo danas otvorili u Sarajevu je treći po redu prodajni objekat Konzuma otvoren u ovoj godini. Pandemija korona virusa je umnogome poremetila naše planove, ali zato sada nastavljamo još jačim intenzitetom. Početkom mjeseca smo otvorili novu prodavnicu u Mostaru, a već naredne sedmice otvaramo novi objekat u Kiseljaku, te nas nakon toga čekaju otvorenja još nekoliko objekata. Vjerujemo da će naše nove prodavnice, svakako i ova danas otvorena u Sarajevu, biti mjesta koja će kupci rado posjećivati u cilju svakodnevnog snabdijevanja svojih domaćinstava, a mi ćemo kao i do sada nastojati obezbijediti im sve potrebno na jednom mjestu uz povoljne cijene“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

U povodu otvorenja prodavnice pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.