Održano godišnje druženje radnika Violete: Samo pozitivno okruženje stvara vrhunske rezultate

0

Grudama su se sa svih strana BiH, sve od Sarajeva, Banjaluke, Tuzle, preko Viteza, Jelaha, Bihaća, Tomislavgrada i Trebinja, ali i Hrvatske i Slovenije, od Rijeke, Vukovara, preko Splita, Zagreba i Ljubljane  pronijeli pjesma i radost.

Osjećaj zajedništva, timskog rada i odličnih odnosa djelatnici Violete su prenijeli i izvan radnog vremena, te su se tako okupili na zajedničkom druženju – Violetijada 2017.

Da je slogan Stvaramo zajedno uistinu protkan u sve pore Violete pokazali su zaposlenici sudjelujući  u nizu različitih timskih igara, sportova kao i u zajedničkoj pjesmi i veselju.

Pozitivna atmosfera s posla prenijela se i na opušteno nedjeljno druženje, te je tako Violeta još jednom pokazala da njezini djelatnici osim brige za proizvodnju i vrhunsku kvalitetu jednako brinu brigu o međusobnim odnosima, kvalitetnijoj komunikaciji, osnaživanju timskog duha, te sveukupnoj pozitivnoj atmosferi unutar kompanije.

Osim pobjedničkih pehara podijeljeno je preko 50 plaketa za Violeta jubilarce koji su ove godine proslavili 25, 20, 15 i 10 godina staža u Violetu.

Rečenica kojom se prvi uposlenik Violete Dragan Miloš obratio kolegama nakon primljene plakete uistinu je ostala upečatljiva: „Mi smo ovo stvarali za vas, sada vi stvarajte za nove generacije“.

Kompanija Violeta direktno upošljava preko 950 ljudi u regiji, a sa novim projektima taj broj će rasti i preko 1.000.

U Violeti kažu da im je kod uposlenika najvažnija brižnost kolega jednih prema drugima i prema kompaniji jer samo u zajedništvu i pozitivnom okruženju mogu se stvarati vrhunski proizvodi i usluge.