Novi trend: Nošenje košulje naopako

0

“Novi trend” podrazumijeva da košulju nosite naopako, tačnije da je zakopčavate na leđima. Zašto, ali zašto bismo tako nosile košulje, pitate se?

Trend nošenja košulje naopako stigao je sa mnogih modnih blogova, jer kako to obično biva kada jedna blogerka navuče na sebe nešto čudno i drugačije to ubrzo postane planetarni hit i obaveza među koleginicima, koje prate jedna drugu i tako kopiraju originalne ideje. Ukoliko ste vjerni pratilac Instagrama sigurno će vam u skorije vrijeme stalno iskakati ovakve fotografije na kojima modne blogerke zakopčavaju košulju na leđima.

Kako bi ovaj trend iznijele na još zanimljiviji način neke modne blogerke su umjesto zakopčavanja na leđima rješile da košulju vežu u čvor na leđima. Upravo onako kao što to rade i kada je nose normalno, tj. naprijed.

Jedino što sada mogu da ispod košulje ne obuku ništa kako bi im leđa ostala gola.

Ako se i vi odlučite za ovaj način vezivanja onda ćete morati da izbjegnete nošenje brushaltera upravo zato da bi vam leđa ostala gola, ali ukoliko je košulja bijele boje i providi se pronađite silikonske jastučiće koji se koriste umjesto brushaltera te ćete na taj način riješiti postojeći problem.

Vjerujemo da bi svako imao što šta da kaže o ovom blogerskom trendu koji polako ali sigurno zauzima važno mjesto na mnogim fotografijama na Instagramu i ostalim društvenim mrežama.

A šta vi kažete za nošenje košulje naopako? Da li biste i vi pristali da je ovako nosite? Ili ipak niste od onih koji se “zakopčavaju na leđima”?