Novi luksuzni stanovi samo za one s najdubljim džepom

0

Kompanija Ahaeti d.o.o. počela je s pretprodajom stanova u luksuznoj novogradnji – objektu “Vila Tempera” na Grbavici.

Objekat u Radničkoj ulici nalazi se u blizini Bugarske i Malezijske ambasade. Lokacija se, kako kažu, odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka.

Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

Objekat je projektovan kao luksuzan, spratnosti G + S + P + 3, sa svega 18 stambenih jedinica i garažnim mjestima povezanim liftom sa svim etažama.

This slideshow requires JavaScript.

Materijali sa kojima je planirana gradnja stambenog objekta Vila Tempera zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijama, te zaštitu od požara, navode iz kompanije.  

– Stanovi su bogato opremljeni, izdvajamo podno grijanje u svim jedinicama, fasadnu stolarija sa tri low-e stakla ispunjena argonom, prvoklasne podne obloge: parkete, keramiku prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbjeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta – kažu iz kompanije.

U ponudu stanovi kvadratura od 45 m2  do 103 m2, dvosobni, trosobni i četverosobni. Cijena je 3.080 KM po m2 + PDV. Drugim riječima, stanovi sa najvećom kvadraturom sa PDV-om koštaju preko 370 hiljada KM.

D. S.