Novi korak naprijed: Predstavljanje videa Udruženja poslodavaca Zenica

0

Upravni odbor Udruženja poslodavaca Zenica održao je ključni sastanak dana 26.02.2024., gdje je jedan od najistaknutijih momenata bio premijerno prikazivanje njihovog najnovijeg videa.

Ovaj video predstavlja angažman Udruženja u unapređenju poslovnog ambijenta u Zenici i promoviranju potencijala koje grad pruža za investitore, poduzetnike i radnu snagu. Putem dinamičnih kadrova i inspirativnih priča, cilj je istaknuti snagu zajednice te potaknuti suradnju između poslodavaca, institucija i lokalne vlasti.

No, ovaj video nije samo marketinški alat – to je vizija za budućnost, gdje Zenica postaje još atraktivnije mjesto za poslovanje, ulaganje i rast. Udruženje želi biti katalizator pozitivnih promjena te stvaranja novih prilika za sve koji žive i rade u ovom gradu.

Izrada ovog videa podržana je sredstvima Grada Zenice u okviru projekta „Radi samostalno, nastupaj zajedno“.

Pozivamo vas da pogledate naš novi video i pridružite nam se u promociji Zenice kao centra poslovnih mogućnosti i razvoja!

Uz zajednički rad i angažman, vjerujemo da zajedno možemo ostvariti još veće uspjehe i podići Zenicu na još višu razinu kao destinaciju za poslovanje i prosperitet.