Novi Citroen C3 ima potpuno novi dizajn

0

Citroen C3 je jedan od najpopularnijih manjih automobila. Udoban, pokretan i ekonomičan, ovaj automobil pruža sve što vam je potrebno. Sada na red stiže i novi C3 koji ima potpuno novi dizajn.

citroen-c3-2017-novi-4

Sličnost sa Cactus modelom je velika, jer je Citroen odlučio da C3 bude mlađi brat ovog modela koji spaja nove detalje Cactusa i klasičan oblik C3 modela.

Novi Citroen će se moći poručiti u 9 različitih boja. Boja krova se takođe može promijeniti, pa će kupci moći da biraju 3 različite boje krova, što znači da će C3 moći da se potpuno prilagodi njihovom ukusu.

Kao i Cactus model, C3 je ukrašen zaštitnim plastičnim dijelovima koji mu daju izgled djelimično oklopljenog vozila. Na prvi pogled, automobil izgleda prilično robusno i čini se većim nego što zaista jeste. Maska je dosta agresivnija nego kod prethodnih modela, a dnevna svjetla su izdvojena od noćnih.

citroen-c3-2017-novi-3

Što se tiče motora, kupci će moći da biraju između nekoliko trocilindričnih modela koji će se razlikovati u zapremini i snazi. Ovaj novi super-mini će biti dostupan po cijeni od 12.950 eura.

Save

Save