Novčani krediti Raiffeisen banke uz odgođeno plaćanje glavnice kredita

0

Za klijente koji imaju potrebu za kreditima za finansiranje tekućih troškova, kupovinu automobila, odlaska na putovanje ili za plaćanje drugih troškova koji iziskuju veći iznos finansijskih sredstva, pripremili smo posebnu ponudu novčanih kredita u okviru koje klijenti imaju mogućnost korištenja odgođenog plaćanja glavnice kredita do 6 mjeseci na početku otplate kredita.

Ova pogodnost vrijedi za sve klijente koji primaju platu preko Raiffeisen banke te koji apliciraju za jedan od novčanih kredita iz akcijske ponude do kraja marta tekuće godine“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, direktor Raiffeisen banke, i dodao da rata kredita ostaje ista za cijeli period otplate kredita obzirom da je kamatna stopa fiksna, te da na ovaj način, Banka svojim klijentima želi olakšati finansiranje njihovih potreba, kao i planiranje finansija.

U okviru ove ponude, klijentima su na raspolaganju Nenamjenski KEŠ kredit, XXL nenamjenski kredit ili Integral–nenamjenski kredit za refinansiranje, a isti su dostupni u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, uz rok otplate do 10 godina.

Korisnici Internet i mobilnog bankarstva Raiffeisen banke mogu brzo i lako provjeriti stanje po kreditu te izvršiti uplatu rate putem navedenih servisa. Korištenjem ovih servisa klijenti štede novac imajući u vidu niže naknade za obavljene transakcije do 80% u odnosu na poslovanje na šalteru.