Nova radna mjesta u „Bijeljina City Mallu”

0

Na 1.800 metara kvadratnih i više od 30.000 artikala, u Bijeljini je danas počeo sa radom novi „Jumbo“ centar grčkog maloprodajnog lanca, koji posluje u okviru „Balfin grupe“, jedne od najvećih investicionih grupacija na Balkanu.

Bijeljinski „Jumbo“ svečano su otvorili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i izvršni direktor „Jumbo“ prodaje za države regiona Toljan Papajorgji.

Gradonačelnik Mićić je izrazio zadovoljstvo što je otvaranjem prodajnog centra  „Jumbo“ zaposleno 40 radnika.

Uskoro još 50 radnih mjesta

– Gradska uprava čini sve što je u njenoj nadležnosti da investitorima olakša poslovanje i stvori povoljno poslovno okruženje, s krajnjim ciljem otvaranja novih radnih mjesta za naše sugrađane, odnosno, poboljšanja životnog standarda građana – poručio je Mićić.

Osim „Jumba“, u “Bijeljina City Mallu” uskoro će biti otvoren i novi „Tropic“ market u kojem će biti zaposleno još 50 radnika, a investitori najavljuju i proširenje objekta  čime će Grad dobiti savremeni tržni centar, po uzoru na velike gradove u regionu.

Inače, prvi „Jumbo“ u BiH je počeo s radom 2017. godine, a „Balfin grupa“ je do sada uložila preko tri miliona eura u prodajne objekte „Jumba“ u BiH, sa više od 300 radnika.

– Prva prodavnica je otvorena u Atini 1986. godine kao prodavnica igračaka. Nakon toga, koncept prodaje se mijenjao prilagođavajući se svim kupcima, ne samo djeci. Danas u našoj ponudi, osim sezonske linije proizvoda – božićnog i ljetnog asortimana, kupci mogu pronaći artikle za uređenje doma, garderobu, školski pribor, brojne asesoare… Ono što nas čini drugačijim je veliki izbor i bogata ponuda proizvoda uz pristupačne cijene i evropski kvalitet robe. Svi proizvodi dolaze iz centrale u Atini, a u skladu su sa evropskim direktivama o kvalitetu – istakao je Papajorgji.