Nova mikrokreditna organizacija počela s radom

0

U Bosni i Hercegovini počela je s radom nova mikrokreditna organizacija IuteCredit, koja će u srijedu otvoriti i prvu poslovnicu, piše BiznisInfo.  

Kompanija je specijalizirana za brze kredite za usluge kao što su kućne popravke, zamjena automobila, kupovina elektronskih uređaja, ili jednostavno ako vam treba keš na kraći period. 

Prema podacima iz sudskog registra, registrovani su kao Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo, a osnivač je As IuteCredit Europe iz Estonije.

– Vrijeme čekanja je prošlo i sada je konačno trenutak za najbržu i najugodniju kreditnu uslugu o kojoj svi pričaju. Došli smo u vašu neposrednu blizinu kako bi vam pružili usluge sa pogodnostima koje aktivno koristi preko 300.000 zadovoljnih klijenata – navode iz ove organizacije koja će u srijedu 29. maja otvoriti prvu poslovnicu u Sarajevu.

IuteCredit u ponudi ima kredite bez kolaterala, koji su bazirani na ličnom prihodu, koja svojim korisnicima daje mogućost da dobiju novac u kratkom roku putem BH Pošte ili na svoj bankovni račun nakon potpisivanja ugovora o kreditu.

Ova kompanija je već prisutna u Albaniji, na Kosovu, u Sjevernoj Makedoniji i Moldaviji, a BiH je najnovije tržište na koje ulazi.