Nova kreditna linija Hipo banke

0
Hipo Alpe Adrija banka pokrenula je kampanju dugoročnih nenamjenskih kredita za konsolidaciju i nova sredstva, namijenjenih klijentima koji žele da zatvore postojeće kreditne obaveze u bankama i drugim finansijskim institucijama kako bi smanjili postojeću finansijsku izloženost i jednostavnije upravljali vlastitim budžetom.
Iz Hipo banke navode da je ovaj kreditni proizvod jedan je od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, sa rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 KM, a klijentima koji zatvaraju kreditne obaveze daje se mogućnost i dodatnih novih sredstava.
Kredit se odobrava bez naknade na iznos koji se zatvara, a na iznos novih sredstava naknada je jedan odsto.
Klijenti sami biraju datum dospijeća rate, a obezbjeđenje kredita se ostvaruje uz polisu osiguranja i bez žiranata i hipoteke.
“Hipo banka je tržištu ponudila vrlo konkurentan i kvalitetan proizvod kojim klijenti mogu brzo i praktično riješiti trenutne kreditne obaveze, te planirati buduće uz mogućnost dodatnog iznosa novih sredstava. Očekujemo veliko interesovanje klijenata u narednom periodu”, rekla je marketing menadžer Hipo Alpe Adrija banke u BiH Marija Panić.