Nema udaje: Ovakve tipove muškarca nikada nećete ukrotiti

0

Vrijeme je da analizirate svoju vezu. Nema ništa gore za ženu kada se zaljubi u pogrešnog muškarca, pa se još vodi samo srcem, ne uviđajući da ona njemu nije ni na listi najbitnijih. Jeste da je ljubav neracionalna stvar i u kojoj se treba voditi srcem, ali samo u situacijama kada je ona sretna i obostrana.

U nastavku vam nabrajamo nekoliko tipova muškaraca koje nikako ne možete vezati niti promijeniti.

Narcis

Čuvajte se muškarca koji neprestano govori o sebi, previše drži do svog izgleda i radi na tome da se izgradi, ali samo kad su u pitanju površne stvari. On ne želi obavezu jer je previše zaokupljen samim sobom.

Ponaša se kao tinejdžer

Budimo potpuno otvoreni: muškarci nikad u potpunosti ne odrastu. Neki muškarci ne uspijevaju da prikriju koliko su djetinjasti. Da biste se smirili i vezali, potrebna je doza zrelosti. Zato nemojte da mislite da će se muškarci koji su hronično nezreli naglo promijeniti.

Ne zarađuje dovoljno

Mnogi muškarci ne žele da se skrase dok nisu finansijski obezbjeđeni. Vezivanje za njih znači godišnjice i poklone, a moraju i da se potrude za prsten, na kraju krajeva. Kad je riječ o finansijama, muškarci su jako praktični i oprezni. Neki su čak toliko oprezni da će pravu ljubav odložiti dok se ne sredi finansijska situacija.

Šmekeri

To su najčešće sportisti i rok zvijezde. Super je osjećaj biti s takvim tipom, ali ćete najvjerovatnije sve vrijeme uz njega biti nervozni i pitati se kada će krenuti dalje. Kad je muškarac u poziciji da može da ima gotovo svaku djevojku koju poželi, teško da će se vezati za jednu. A čak i ako to učini, rizik da će taj odnos pući prisutan je sve vrijeme.

Muškarci koji samo misle na seks

Mnogim muškarcima na pameti je samo seks. Njihov je princip ‘uzmi koliko možeš’, pa im pomisao da se smire uz jednu osobu narušava zadati cilj. Ako se i skrasi uz jednu ženu, ona najvjerovatnije neće moći da prati njegove seksualne apetite, pa će on to nadoknaditi na drugom mjestu.

Radoholik

Vrijeme najradije provodi u kancelariji i nema kad da razmišlja o ženi, a kamoli još i da se obaveže. Njegovi postupci i razmišljanja su svedena na posao i zarađivanje novca.