Najveći lanac igračaka na Balkanu u četvrtak otvara prvi centar u BiH

0

Jumbo centar Sarajevo svečano će biti otvoren sutra u ulici Put života bb (bivši objekt VF Korea), kao jedinstvena prodavnica za djecu i porodicu sa više od 30.000 artikala.

Jumbo je najveći lanac igračaka na Balkanu i dio je investicione kompanije Balfin Group. Iako je osnovna djelatnost Jumbo centra maloprodaja igračaka, centar nudi puno više artikala za porodicu i djecu.

S obzirom na to da stiže ljeto, u Jumbo centru moguće je pronaći veliki izbor dodataka za plažu, a, u skladu sa sezonom, u ponudi je i širok asortiman opreme za uređenje vrta i bašte, sadnju cvijeća. Osim bogate ponude igračaka, Jumbo ima i veliku ponudu pribora i materijala za školu.

Za prve kupce Jumbo Sarajevo će biti otvoren u četvrtak, 4. maja, od 11.00 sati, uz atraktivan program i zabavu za djecu.

Brend Jumbo u regionu centre ima u Albaniji, Bugarskoj, Grčkoj, Kipru, Kosovu, Makedoniji, Rumuniji i Srbiji.

Jumbo centar u Sarajevu je prvi centar takvog tipa u Bosni i Hercegovini, a u naredne tri godine planirano je otvaranje ukupno pet ovakvih objekata u različitim dijelovima zemlje, gdje će priliku za zaposlenje dobiti oko 300 radnika, saopćeno je iz kompanije.