Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Terra BiH, Jadran, Euro prijevoz…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Jurčič & Co., d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u autopraonici (m/ž) u Sloveniji. Poslodavac omogućuje rad na puno radno vrijeme, dvokratnu smjenu, stimulativnu plaću te uređeno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 8.3.2024.

Terra BiH d.o.o. zapošljava na poziciji Serviser građevinske mehanizacije (m/ž). Poslodavac omogućuje stalni radni odnos nakon probnog roka, stimulativna primanja, kontinuiranu i strukturiranu obuku i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Jadran d.d. zapošljava na poziciji Sobar / Sobarica – Čistač / Čistačica u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava besplatan smještaj i dva obroka, plaćene putne troškove, dodaci na plaću, mogućnost edukacije i razvoja. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Euro prijevoz d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač/ica kamiona E kat. (m/ž) u Hrvatskoj i EU. Poslodavac omogućuje ugodnu radnu atmosferu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Geomet d.o.o. zapošljava na više pozicija Radnik na pogonu za preradu rude (m/ž) i Rukovodilac službe (sektora) mašinskog održavanja (m/ž) u Olovu. Poslodavac osigurava podsticajno okruženje, rad na izazovnim projektima, prijatnu radnu okolinu te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!