Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Sparkasse i MBA, Tommy traži sezonce

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sparkasse Bank BH d.d – Ako imate završen ekonomski fakultet i/ili neki drugi, posjedujete iskustvo u segmentu upravljanja strateškim rizicima sa fokusom na kontrolu kreditnih rizika i na izračun rezervi za kreditne gubitke (implementacija IFRS 9 standarda), želite nove izazove, orijentirani ste na razvoj i unapređenje procesa, analitični i usmjereni na tim, vjerujemo da možete biti: SAMOSTALNI STRUČNI SARADNIK ZA KONTROLU KREDITNOG RIZIKA – Odjel za kontrolu kreditnog rizika i rezervisanja, Sektor upravljanja strateškim rizicima. Konkretnije o poziciji: Ažurno i sistematično provođenje radnog procesa i aktivnosti iz domena kontrole kreditnog rizika i rezervisanja, izvještavanja i monitoringa. Izrada analiza o visini postojeće izloženosti kreditnom riziku, Izračun rezervisanja za kreditne rizike shodno IFRS 9 i regulatornim standardima, priprema i obračun parametara za izračun rezervisanja, učešće u redovnoj validaciji metodologije rezervisanja i/ili parametara za izračun rezervisanja.

Opširnije pronađite OVDJE

TOMMY – Jedan smo od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 210 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.800 radnika, što nas čini najvećom tvrtkom sa sjedištem na jadranskoj obali. Kompanija je već godinama vrlo značajan investitor u regijama gdje posluje, čime se daje doprinos razvoju gospodarstva i potiče novo zapošljavanje. Naši strateški ciljevi su daljnje širenje prodajne mreže te zadovoljstvo zaposlenika i kupaca. Svoje ljudske resurse želimo dodatno osnažiti zaposlenicima koji su predani poslu, proaktivni i dinamični. Sezonski prodavač (m/ž);
Mjesta rada: Jadranska obala i otoci. Očekujemo od Vas: SSS, odgovoran pristup radnim zadacima, dinamičnost, sklonost timskom radu.

Opširnije pronađite OVDJE

MBA Centar d.o.o. Sarajevo zapošljava: PREHRAMBENI TEHNOLOG. Opis posla: Ulazna kontrola sirovina i ambalaže, procesna kontrola, završna kontrola gotovih proizvoda, implementacija i nadzor nad provođenjem potrebnih standarda, rad na zamjesi i recepturama proizvoda, vođenje svih propisanih i dogovorenih evidencija. Uslovi: VSS prehrambenog smjera, sa ili bez radnog iskustva – prednost imaju kandidati sa radnim iskustvom na istim i sličnim poslovima, znanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Adecco – Naš klijent je uspješna internacionalna kompanija koja za svoju podružnicu u Puli zbog kontinuiranog rasta i proširenja traži više kvalitetnih i komunikativnih osoba za rad na poziciji: Administrativni referent podrške klijentima (m/ž) Pula / Hrvatska. Odgovornosti: Komunikacija s korisnicima talijanskog govornog područja, briga o korisnicima, pružanje korisničke podrške, odgovaranje na upite korisnika te evidentiranje kontakata s korisnicima. Uvjeti. osnovno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, osnovno korištenje MS Officea. Nudimo: ugovor o radu na 1 god., ugovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme uz mogućnost promjene satnice, mjesečna plaća 5900,00 bruto – (što je 540 EUR neto), bonus dobrodošlice u iznosu od 1400,00 kn neto (189 EUR neto), bonus do 450,00 kn neto (60 EUR neto).

Opširnije pronađite OVDJE

LRC BIS – AGENT U CALL CENTRU LRC BIS (m/ž).  Opis posla: Rad na projektima i pokrenutim kampanjama, prodaja naših servisa, post-prodajna komunikacija. Potrebni uslovi: srednja stručna sprema, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru u Windows okruženju i Microsoft Office paketa.

Opširnije pronađite OVDJE