Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Sparkasse Bank, ŽGP i drugi

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sparkasse Bank BiH – Ako imate završen ekonomski fakultet i/ili neki drugi, posjedujete iskustvo u radu sa klijentima, orijentirani ste na ostvarenje razultata i želite nove izazove, poznajete tržište i vidite njegove potencijale, te ste timski igrač, mi vjerujemo da možete biti: VODITELJ POSLOVNOG ODNOSA ZA SREDNJA PREDUZEĆA, Poslovni Centar Tuzla, Sektor za poslovanje sa privredom. Konkretnije o poziciji: uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnog odnosa sa klijentima Banke iz svog portfolia i unapređivanje profitabilnosti poslovnog odnosa, analiziranje finansijskih izvještaja klijenata sa ciljem usmjeravanja ponude proizvoda klijentima, te planiranja prodajnih aktivnosti, iniciranje ponude proizvoda, organiziranje i održavanje prezentacije proizvoda postojećim i potencijalnim klijentima, kontinuirano praćenje, savjetovanje i educiranje klijenata iz svog portfolia o proizvodima Banke u cilju unapređenja profitabilnosti poslovnog odnosa s klijentima, vođenje pregovara o specifičnim potrebama klijenata sa osnovnim ciljem ostvarivanja win-win strategije, praćenje i analiza financijskih izvještaja i drugih informacija o klijentu u cilju pravovremenog prepoznavanja potencijalnog rizika u skladu sa utvrđenim metodologijama, održavanje i unapređivanje kvalitete portfelja, koordiniranje aktivnosti na poslovima prodaje proizvoda i usluga s drugim organizacijskim jedinicama s ciljem pružanja kompletne usluge klijentu, izrada potrebnih izvještaja iz svog područja rada.

Opširnije pronađite  OVDJE

Na osnovu člana 120. Statuta, Uprava GP „ŽGP“ d.d. Sarajevo raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na sljedeće pozicije: Šef računovodstva. Pored općih uslova propisanih zakonom, kandidat mora ispunjavati i slijedeće uslove: VSS ekonomskog smjera (VII stepen); zvanje certificiranog računovođe;
minimalno 5 godina radnog iskustva u računovodstvenim poslovima, odnosno minimalno 3 godine radnog iskustva u rukovođenju računovodstvenim poslovima; poznavanje rada na računaru; poželjno poznavanje engleskog jezika.

 Opširnije pronađite OVDJE

Kreis BH je distributerska kuća sa centralom u Baselu/Švicarska koja je na BH tržištu prisutna od 1998. godine. Trenutno je Kreis BH distributer poznatih brendova: “Vitaminka”, “Franca”, “Mlinotest”, “Kolmix”, “Cosby”, “Aquella”,”Tempo”, ”Fast”, “Naturel”,”Fresh bombone”,”Dardanel”,”Res Kom”,”Bakalland”, “Kristal” , “Ulker” za našu firmu tražimo osobe za popunu sljedećih radnih mjesta:
KOMERCIJALISTA – (program elektronske cigarete). Uslovi: srednja ili visoka stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, radno iskustvo od minimalno dvije godine na istim ili sličnim poslovima

Opširnije pronađite OVDJE

Best & Team d.o.o. Sarajevo , kao firma koja postoji u Sarajevu već preko 10 godina, nudi mogućnost za nove pozicije na raznim projektima , gdje sigurno možete uskladiti vaše sposobnosti, vrijeme i mogućnosti napredovanja. Naši ekskluzivni partneri iz Njemačke su nam pružili priliku za pojačanje našeg team-a, koji trenutno broji preko 100 uposlenika. Ponosno možemo reći, da se naši novi projekti šire u oblasti inbound-a kao i outbond-a, a samim time kandidati imaju mogućnost izabrati projekte koji im odgovaraju u oblasti telekomunikacije, struje, osiguranja, kataloške prodaje, Google optimizacije, usluge podrške korisnicima i ostali slični projekti. Za sve informacije i detalje o novim projektima,obukama,terminima za razgovore možete najbolje dobiti prilikom ličnog razgovora sa nama.
Budi dio tima, budi dio najboljih !!!  Call agent. Nudimo:  fleksibilna radna vremena, slobodne dane, vikende, fiksne plate inbound počev od 1000 KM, stručno osoblje, pozitivnu radnu atmosferu, prijava naravno od prvog radnog dana. Radno mjesto: Sarajevo. Obavezni uslovi: aktivno poznavanje njemačkog jezika, iskustvo na sličnim poslovima je prednost ali ne i uvjet

Opširnije pronađite OVDJE

STO-AL d.o.o. poduzeće je sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji sobnih vrata, PVC i ALU stolarije. Zbog proširenja tima i povećanog obima posla trenutno tražimo motiviranu osobu na poziciji:
DJELATNIK U PROIZVODNJI (m/ž) sobnih vrata, ALU stolarije. Obveze: obrazovanje i stručno upoznavanje proizvoda i usluga poduzeća, osposobljavanje za rad na CNC obradnom centru, osposobljavanje za izradu aluminijske stolarije. Prednosti: radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje materije – sobna vrata, aluminijska stolarija, vrlo dobre organizacijske i komunikacijske vještine, visoka razina motivacije i odgovornosti u radu.

Opširnije pronađite OVDJE