Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Širbegović, UNIS, Paulić…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Širbegović Inženjering d.o.o. Gračanica na osnovu ukazane potrebe raspisuje oglas za prijem u radni odnos : Diplomirani inženjer građevine sa položenim stručnim ispitom na gradilištima na području BiH.

Pored opštih uslova propisanih Zakonom, zainteresovani kandidati treba da ispunjavaju slijedeće uslove: VSS (VII stepen) stručne spreme- završen građevinski fakultet, odlično poznavanje rada na računaru, najmanje 3 godine radnog iskustva u struci, izražene komunikacijske sposobnosti, visoka motivisanost i želja za učenjem, efikasnost, samostalnost i odgovornost u radu, vozačka dozvola “ B “ kategorije.

Opširnije pronađite  OVDJE

UNIS Tvornica štampanih ploča d.o.o. Mostar se bavi proizvodnjom metalnih proizvoda, presvlačenjem i zaštitom metala, te zbog širenja poslovnih aktivnosti, oglašava slobodna sljedeća radna mjesta: Električar. Opis posla: izvođenje radova preventivnog održavanja; dnevno praćenje rada, otkrivanje, analiziranje i odlučivanje o uzrocima zastoja i kvarova; potvrđivanje i otklanjanje tekućih zastoja i kvarova. Kandidat treba posjedovati sljedeće kvalifikacije: SSS; poželjno radno iskustvo; razvijena sistematičnost i tačnost u radu; izražena samoinicijativa; profesionalan odnos, odgovornost, pozitivan i proaktivan stav.

Opširnije pronađite OVDJE

U skupini CGP, kao jednom od vodećih ponuđača izgradnje inženjerskih i visokograditeljskih objekata na slovenskom kao i inozemnom tržištu, investicijskom inženjeringu, održavanju cestovnih prometnica te proizvodnje građevinskog materijala tražimo novog suradnika na slobodnom radno mjestu: Poslovođa. Opis posla: upravljanje malim grupama i koordinacija rada djelatnika, materijala i strojeva za svaku grupu, upoznavanje s radom i obukom ostalih zaposlenika, komuniciranje s pretpostavljenima u svezi izvršenja zadataka, pravilno i odgovorno vođenje dokumentacije te proslijeđivanje iste, obavljanje drugih poslova ili poslova vezanih uz radove, ako to odredi ovlašteni radnik društva.

Opširnije pronađite OVDJE

Boljiposao.com za svog klijenta objavljuje konkurs za radno mjesto: Voditelj Službe agencijskog kanala prodaje.  Opšti uslovi:  najmanje VŠS stručna sprema ekonomskog ili društvenog usmjerenja; minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima; dobro poznavanje engleskog jezika; odlično poznavanje rada na računaru, naročito MS Office-u; položen vozački ispit tj. vozačka dozvola B kategorije. Nudimo Vam: posao u renomiranoj i stabilnoj kompaniji koja je jedan od lidera na tržištu životnog osiguranja; bogatstvo različitosti i mogućnosti za profesionalni rast i razvoj unutar jedne od najuspješnjih evropskih grupacija u biznisu osiguranja; veoma dobre uslove rada,atraktivne beneficije i mogućnost napredovanja u karijeri.

Opširnije pronađite OVDJE

Paulić transport d.o.o. je transportna kompanija koja radi na području EU te u svojoj floti ima 14 kamiona EURO 5 i EURO 6 norme. Tražimo vozača sa iskustvom koji ima KOD95.

Opširnije pronađite OVDJE