Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Rigel, Tehno Star, Moderato AG…

0

Pronađite svoj sljedeći posao na boljiposao.com portalu. Pregledajte 5 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

Notar Nuvejra Šabić iz Vogošće, Sarajevo, traži Pripravnike-VSS društvenog smjera (m/ž). Potrebna je stručna sprema VSS društvenog smjera, poput dipl. pravnika, kriminologa, politologa ili ekonomista. Prijave su otvorene putem linka do 15.6.2024.

Rigel d.o.o. traži Voditelja prodaje (m/ž) s minimalno 3 godine iskustva u prodaji, poželjno u štampariji ili srodnim industrijama. Odgovornosti uključuju razvoj strategija prodaje, održavanje odnosa s klijentima te pronalaženje novih poslovnih prilika. Nude se konkurentna plata, stimulativni bonusi, rad u profesionalnom okruženju i mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Tehno Star traži osobu za poziciju Voditelja poslovnice u Sarajevu ili Mostaru, na odjelu bijele tehnike i posuđa. Traže se kandidati s prethodnim iskustvom u sličnim poslovima, vozačkom dozvolom B kategorije te izraženim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nudi se stabilno i motivirajuće radno okruženje, mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje te konkurentna plaća i beneficije. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Moderato AG d.o.o. traži Agente u kontaktnom centru (m/ž) u Mostaru. Posao obuhvaćuje odgovaranje na upite korisnika, komunikaciju s klijentima te vođenje dokumentacije. Nude redovna primanja, stimulaciju, profesionalnu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Mozzart traži Elektroničara za centralu (m/ž) u Banjoj Luci. Posao uključuje prijem i servisiranje uređaja te vođenje dokumentacije. Potrebno je IV stupanj stručne spreme elektrotehničkog usmjerenja i najmanje 3-5 godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!