Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Rigel, Tehno Star, Kalea…

0

Brzi put do posla vodi preko boljiposao.com. Pregledajte 5 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Rigel d.o.o. traži Voditelja prodaje (m/ž) s minimalno 3 godine iskustva u prodaji, poželjno u štampariji ili srodnim industrijama. Odgovornosti uključuju razvoj strategija prodaje, održavanje odnosa s klijentima te pronalaženje novih poslovnih prilika. Nude se konkurentna plata, stimulativni bonusi, rad u profesionalnom okruženju i mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Tehno Star traži osobu za poziciju Voditelja poslovnice u Sarajevu ili Mostaru, na odjelu bijele tehnike i posuđa. Traže se kandidati s prethodnim iskustvom u sličnim poslovima, vozačkom dozvolom B kategorije te izraženim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nudi se stabilno i motivirajuće radno okruženje, mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje te konkurentna plaća i beneficije. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Hano-Trans d.o.o. traži Referenta Transportne službe (m/ž) za planiranje, koordinaciju i nadzor nad transportom. Posao uključuje organizaciju prijevoza, suradnju s klijentima i vozačima te osiguranje sigurnosti i kvalitete. Nudi se konkurentna plaća, rad u dinamičnom okruženju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Alpis traži Menadžera za odnose sa javnošću u Banjoj Luci. Odgovornosti uključuju kreiranje PR strategije, vođenje kampanja za poboljšanje javne percepcije, pripremu PR objava, razvijanje odnosa s medijima te praćenje zakonske regulative. Potrebna je VII stepen stručne spreme, poželjno radno iskustvo u oblasti medija, menadžmenta ili marketinga, odlično poznavanje rada na računaru te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

KALEA d.o.o. traži Montere namještaja (m/ž) za rad u Jelahu, Banjoj Luci i Bjeljini. Posao uključuje montažu namještaja prema specifikacijama i standardima tvrtke. Ako ste spretni s alatima i imate iskustva u montaži namještaja, ovo bi mogao biti posao za vas. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!