Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Rama-Glas, Nova Dental Clinic, Likograf…

0

boljiposao.com – vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 5 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Rama-Glas d.o.o. traži 10 Proizvodnih radnika (m/ž) za rad u Vlakovu-Ilidži. Nudimo profesionalno usavršavanje, mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Poslovi uključuju različite proizvodne procese poput brušenja, emajliranja, laminiranja, pakiranja i druge pomoćne poslove. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

Nova Dental Clinic traži Stomatološku sestru za rad u Sarajevu. Posao uključuje prijem pacijenata, zakazivanje termina, vođenje medicinske dokumentacije, sterilizaciju instrumenata te asistiranje stomatologu. Tražimo kandidate s odgovarajućom stručnom spremom, položenim stručnim ispitom i poželjnim radnim iskustvom. Poznavanje engleskog jezika i rada na računalu također je potrebno. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži Brand ambasadore (m/ž) za rad na terenu u Sarajevu, Palama, Visokom, Travniku, Konjicu, Mostaru i Trebinju za kompaniju iNovine, vodeći maloprodajni lanac kioska u BiH. Traže se komunikativni kandidati orijentirani ka rezultatima i spremni za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Agencija za državnu službu Federacije BiH raspisuje javni konkurs za popunu radnog mjesta Šefa odsjeka za računovodstvo (m/ž) u Kantonalnom sudu u Sarajevu. Kandidati trebaju imati najmanje VII stepen stručne spreme u ekonomiji te najmanje četiri godine radnog iskustva u struci. Potrebno je dostaviti prijavu i odgovarajuće dokumente u roku od 15 dana od objave konkursa. Prijavite se putem linka do 21.5.2024.

Likograf zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je Ilidža. Poslodavac nudi ugodnu randu atmosferu, podršku kolega, redovita primanja te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!