Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju PIMS, Simply, Kalea…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PIMS d.o.o. zapošljava Referenta za finansije i računovodstvo (m/ž) u Odžaku. Poslodavac osigurava autonomiju, ugodnu atmosferu te stručan tim. Prijavite se putem linka do 27.12.2023.

Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!

BoljiPosao.com zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje mentorstvo prilikom uhodavanja, mogućnost ostvarenja bonusa na plaću uz stimulanse, stručna usavršavanja i konferencije, službeni laptop i mobitel, slobodne vikende i praznike te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 05.01.2024.

Simply d.o.o. zapošljava na poziciji Montažer pločastog namještaja (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje adekvatno nagrađivanja rada i rezultata, napredovanje u firmi i dodatne edukacije. Prijavite s putem linka do 14.01.2024.

Transcom World Wide d.o.o. zapošljava na poziciji Lice na stručnom osposobljavanju u odjelu za regrutaciju i selekciju (m/ž) u Zenici. Poslodavac osigurava stručno osposobljavanje u internacionalnoj kompaniji, ugodnu radnu atmosferu i timski duh, različite benefite poput psihološkog savjetovanja, ugodan ambijent te novčane naknade za vrijeme trajanja stručnog osposobljavanja. Prijavite se putem linka do 12.01.2024.

KALEA d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter namještaja (m/ž), Trgovac (m/ž) i Projektant enterijera (m/ž) na više lokacija. Poslodavac osigurava kreativan posao, stimulativna finansijska primanja i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 04.01.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!